Skip to main content

SINGLES

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους άντρες Λέοντες

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα



Οι Λέοντες είναι ένα από τα πιο δελεαστικά ζώδια για σχέση. Αυτά τα περίπλοκα όντα είναι διαβόητα οι βασιλιάδες της ζούγκλας και του ζωδιακού κύκλου. Εννοώ, το σύμβολο τους είναι το βασιλικό λιοντάρι για έναν λόγο! Δεν μπορεί να αποφύγει ότι ο προβολέας τον ακολουθεί σχεδόν σε κάθε κατάσταση.

Οι άντρες Λέοντες είναι εντυπωσιακοί και μπορούν να γοητεύσουν στον δρόμο τους την καρδιά σας. Αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα λίγο εγωκεντρικοί και δύσκολο να κατανοηθούν. Ευτυχώς, η αστρολογία μας επιτρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους.

Έτσι, αν ο άντρας που σας ενδιαφέρει γεννήθηκε μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου, είστε έτοιμοι για απόλαυση. Η ζωή με έναν Λέοντα είναι σπάνια βαρετή, αλλά όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε ζώδιο, υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να προσέχετε.

Γενέθλια: 23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου

Στοιχείο: Φωτιά

Κυρίαρχος πλανήτης: Ο Ήλιος

Εκπροσωπείται από: Το λιοντάρι

Λέξεις-κλειδιά: Πιστός, γενναίος, δημιουργικός, δραματικός, χαρισματικός, παθιασμένος, εγωιστικός, ζεστός, πανέμορφος

Διάσημοι άντρες Λέοντες: Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Τζόνας, Σον Μέντες, Κρις Χέμσγουορθ, Τζέισον Μούμοα, Ντίλαν Σούρουζ, Κολ Σούρο, Άντυ Σάμπεργκ, Λιλ Ουζί Βερτ, Πολ Γουέσλι, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Μικ Τζάγκερ, Τέρυ πληρώματα, Ντάνιελ Ντάι Κιμ, Αντόνιο Μπαντέρας , Ben Affleck, Steve Carrell

https://www.instagram.com/p/CRn50D9BwoM/

Με ποια ζώδια ταιριάζει

Ο Λέων λατρεύει να ηγείται και να χαϊδεύει το εγώ του, οπότε ο ερωτύλος και ρομαντικός Ζυγός είναι ένας υπέροχος συνδυασμός για ταίρι! Αυτό το ζευγάρι προσκαλείται πάντα σε πάρτι επειδή είναι πολύ διασκεδαστικό όπου και να βρίσκεστε. Και τα δύο ζώδια αγαπούν την προσοχή και πραγματικά θέλουν το καλύτερο για όλους. Μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο και πιθανότατα θα έχουν μια πολύ ισορροπημένη σχέση.

Ο βασιλιάς Λέων προσελκύεται από κάποιον που είναι εξίσου ζωντανός και μοναδικός όπως ο ίδιος, οπότε ο Κριός είναι επίσης ένας υπέροχος συνδυασμός. Και οι δύο είναι γεμάτοι πάθος και ένταση που, μαζί, θα βγάζουν σπινθήρες φωτιάς. Είναι τόσο τολμηροί όσο και ατρόμητοι και η συμβατότητά τους είναι εκτός αυτού του κόσμου! Επιπλέον, υπάρχει μια σεξουαλική χημεία που φαίνεται να γίνεται όλο και καλύτερη με την ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CRn30k1rxhN/

Ο Τοξότης έχει ένα αυθόρμητο, τολμηρό πνεύμα που ο Λέων θεωρεί εξαιρετικά ελκυστικό. Αυτά τα δύο πυροτεχνήματα ρίχνουν τα καλύτερα πάρτι, πηγαίνουν στις πιο πολυτελείς διακοπές και βασικά λάμπουν ως χαρισματικά. Μιλάμε για ένα ζευγάρι ισχύος.

Ο ρεαλισμός της Παρθένου μπορεί να εξισορροπήσει το εγώ του Λέοντα, ενώ ο Λέων μπορεί να διδάξει την πρακτική Παρθένο να ζει λίγο! Αν και δεν είναι πολύ παρόμοια, αυτά τα δύο σημάδια έχουν πολύ συμπληρωματική ενέργεια. Η Παρθένος προγραμματίζει το πάρτι, ο Λέων προσκαλεί τους καλεσμένους και όλοι έχουν υπέροχο χρόνο.

Τέλος, ο Λέων έχει αντίθεση-χημεία με το ζωδιακό αντίθετό τους, τον Υδροχόο. Αυτά τα δύο μπορεί να φαίνονται σαν ένα αντίθετο παιχνίδι στην αρχή - ο Λέων έχει τη βάση των θαυμαστών του, ο Υδροχόος έχει τη φήμη ότι είναι κάπως μοναχικός - αλλά και οι δύο είναι εξαιρετικά έξυπνοι, σούπερ δημιουργικοί και παθιασμένοι με το να κάνουν καλά στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CRnwdvnnHpY/

Οι χειρότεροι συνδυασμοί

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός ίσως χρειαστεί να κάνουν λίγο επιπλέον δουλειά όταν πρόκειται για μια σχέση με έναν Λέοντα. Τόσο οι Ταύροι όσο και ο Λέων είναι πεισματάρηδες, κάτι που μπορεί να κάνει τον συμβιβασμό να φαίνεται σαν μια πρόκληση. Για να μην αναφέρουμε, ο Λέων αρέσει να επιδεικνύεται, ενώ οι Ταύροι είναι εξαιρετικά πρακτικοί. Για να αναπτυχθεί η σχέση τους, ο Λέων θα πρέπει να έχει περισσότερη υπομονή και ο Ταύρος πρέπει να εξασκεί ευελιξία.

Από την άλλη πλευρά, ο Σκορπιός τείνει να είναι μυστηριώδης και διατηρεί χαμηλότερο προφίλ, ενώ ο Λέων λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και οι δύο είναι επιρρεπείς σε ζήλια και παθητικότητα, τίποτα δεν είναι αδύνατο με λίγη σκόπιμη σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα!

https://www.instagram.com/p/CRnr-YdLnR6/

Σεξ με Λέοντα

Για έναν Λέοντα, το σεξ έχει να κάνει με τη διασκέδαση και τη χαρά. Εκφράζονται μέσω αφής, οπότε περιμένουν πολλά ερωτικά παιχνίδια και επαφή με τα μάτια που θα σας κάνουν να τρέμει. Αν και αυτά τα λιοντάρια μπορεί να κολλήσουν σε μερικές κλασικές στάσεις, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είναι διεκδικητικοί και κυρίαρχοι σε οποιαδήποτε θέση. Η αγάπη τους για την προσοχή σημαίνει ότι μπορεί να έχουν ένα κομμάτι έκθεσης, να απολαύσουν το σεξ στο κοινό, να κάνουν μια ομαδική σεξουαλική φαντασίωση… ή τουλάχιστον να ενθουσιαστούν από την ανταλλαγή γυμνών προσωπικών στιγμών. Και επειδή ο Λέων είναι τόσο εκφραστικός, πιθανότατα θα υπάρξει πολύ πικάντικος λόγος.

https://www.instagram.com/p/CRngggWDZlc/

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον Λέοντα

Ο Λέων είναι το πιο εντυπωσιακό, εκφραστικό σημάδι του ζωδιακού κύκλου - δεν αποτελεί έκπληξη ότι κυβερνάται από τον Ήλιο, το μεγαλύτερο, φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό και στο κέντρο του ηλιακού συστήματος. Αυτό το σταθερό σημάδι φωτιάς είναι μια διαρκής πηγή ζεστασιάς και αγάπης για εσάς, όπως ένας καλός βασιλιάς είναι πιστός στον λαό του. Απαιτείται να αντιμετωπίζεται σαν βασιλιάς, αλλά ανταποδίδει αμέσως. Όσο καλύτερα αισθάνεται, τόσο καλύτερα κάνει και τον άλλον να αισθάνεται. Κρατήστε τον χαρούμενο και θα νιώσετε τόσο πολυτελής και πολυτελής όσο κι αυτός!

Αυτός ο τρελός, παιχνιδιάρικος τύπος είναι εντελώς γάτα. Ζει τη ζωή με τους δικούς του όρους και με αυτοπεποίθηση, ακολουθώντας κανέναν κανόνα ή χρονοδιάγραμμα, αλλά το δικό του. Έχει τόση ζωτικότητα που περνά μέσα από αυτόν και μια αίσθηση ιδεών που πρέπει να εκφράσει, οπότε είναι σπάνιο για αυτόν να μην είναι καλλιτέχνης ή αθλητής κάποιου είδους. Ακόμα και στις χειρότερες μέρες του, η αύρα του είναι ζεστή και ζωντανή.

Αυτό το λιοντάρι κυβερνάται από την καρδιά του, πρώτα απ' όλα. Πηγαίνει να επιδιώξει για ό,τι θέλει μόλις το θέλει επειδή είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να κατακτήσει οποιαδήποτε πρόκληση. Δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή όλων μας 24/7, αλλά πάντοτε το κάνει. Φροντίζει για την εμφάνισή του, είναι αφέντης στην τέχνη της συνομιλίας και έχει μια άγρια ​​αίσθηση του χιούμορ - τι δεν πρέπει να αγαπάς; Αν και του αρέσει η σταθερή αγάπη από όλους τους διψασμένους οπαδούς του, είναι ένα σταθερό ζώδιο, που σημαίνει ότι παίρνει τη δέσμευση πολύ σοβαρά.

https://www.instagram.com/p/CRnP0W-Mkee/

Στον χώρο εργασίας, ο Λέων προσελκύει ηγετικούς ρόλους. Ακόμα και όταν δεν είναι υπεύθυνος, οι συνεργάτες του, ακόμη και τα αφεντικά του, θα απευθυνθούν στον Λέοντα για απαντήσεις, χάρη στην αξιοπιστία του. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας Λέων έχει καριέρα στον νομικό χώρο ή στην πολιτική (όπως ένας διάσημος Λέων, ο Μπαράκ Ομπάμα). Συνήθως είναι εξαιρετικά πεπειραμένος και έχει μια ειδική ικανότητα να διοικεί ένα χώρο.

Οι άντρες που γεννιούνται στον αστερισμό του Λέοντα είναι απελπισμένα ρομαντικοί. Είναι ο τύπος που θέλει να είναι μέρος ενός ζευγαριού Instagram και λατρεύει το φλερτ. Θα σας κερδίσει με κρασιά και ρομαντικά δείπνα, θα σας αγοράσει λουλούδια και θα τραβήξει μαζί σας χαριτωμένες φωτογραφίες, ποτέ δεν θα ντρέπεστε για να δείξετε πόσο υπέροχοι είστε μαζί. Φυσικός ερμηνευτής που είναι, όλα γίνονται μια παράσταση στη σχέση σας. Ακόμα και όταν περνάτε πολύ χρόνο μαζί του, με τον τρόπο που κρατάει το χέρι σας και κοιτάζει στα μάτια σας προτού φιλήσετε, θα μπορούσε να κερδίσει ένα Όσκαρ!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.