Τρία πράγματα που πρέπει να είσαι διαθέσιμη να κάνεις ώστε να σε ερωτευτεί

Για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του προσώπου που σε ενδιαφέρει πρέπει να είσαι διατεθειμένη για τα παρακάτω

Ναταλία Πετρίτη

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο playbook όταν μιλάμε για τον έρωτα και σίγουρα δεν καταφέρνουμε πάντα να κάνουμε αυτόν που μας ενδιαφέρει να μας ερωτευτεί. Υπάρχουν όμως και κάποια tips που σίγουρα αυξάνουν τις πιθανότητες. Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να μάθεις ποιοι είναι οι τρόποι για να πετύχεις τον στόχο σου.

Να είσαι ανοιχτή

Το να αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τη ζωή σου μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον του άλλου για σένα. Μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard αποκάλυψε ότι το 79% των συμμετεχόντων προτιμούσε να βγαίνει με κάποιον που μιλά για τον εαυτό του και δε φοβάται να δώσει πληροφορίες για τις συνήθειές του, τα χόμπι του, για τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του, αλλά και πολλά ακόμη.

Να είσαι πάντα ευγενική

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας το να λες «ευχαριστώ», όπως και γενικά το να είσαι πάντα ευγενική απέναντι στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα οικειότητας και συμπάθειας. Πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν προσποιείσαι, αλλά πράγματι πιστεύεις στο να είσαι καλοσυνάτη απέναντι στον κόσμο.

Διατήρησε επαφή με τα μάτια

Η οπτική επαφή μπορεί να οδηγήσει σε έναν δυνατό έρωτα και μια ακόμη πιο δυνατή σχέση, καθώς θέτει τα θεμέλια δημιουργίας δεσμών μεταξύ σας. Γι΄αυτό μην ξεχνάς κάθε φορά που μιλάς στο πρόσωπο που σου αρέσει να το κοιτάς στα μάτια.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares