Υπάρχει εργαστήρι εικονογράφισης παραμυθιών;

Ναι, κάθε Σάββατο στο Golden Hall! 

Τζίνα Σπάρτακου

Αύριο Σάββατο 14/9 θα εικονογραφήσουμε το παραμύθι Πυγμαλίων και Γαλάτεια, στις 21/9 τον βασιλιά Μήδα, στις 28/9 την Ανδρομέδα και τον Περσέα.

Να λοιπόν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό εργαστήρι που γίνεται στο Playroom του Golden Hall στον 2ο όροφο, από τον εικονογράφο Γιώργο Σγουρό που δείχνει στα παιδιά πώς να εικονογραφήσουν βήμα βήμα την ιστορία που αφηγήται ένα παραμύθι.

Τα παιδιά στην αρχή ζωγραφίζουν με απλά σχήματα τους ήρωες και τα αντικείμενα της ιστορίας, μετά βάζουν χρώμα και φαντασία και βέβαια προτείνουν τις δικές τους ιδέες για ολοκλήρωση του σχεδίου. Έτσι γνωρίζουν κάθε στάδιο της εικονογράφισης ενός παραμυθιού, ζώντας με διαδραστικό και άκρως δημιουργικό τρόπο όλη την διαδικασία.

Κάθε φορά επιλέγεται ένα διαφορετικό κλασσικό ή παραδοσιακό παραμύθι με πρωταγωνιστές ήρωες διαχρονικούς και αγαπημένους. Ήδη περισσότερα από 300 παιδιά έχουν επισκεφτεί το εργαστήρι εικονογράφισης και έχουν αφήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά το αποτύπωμά τους σε αυτό!

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κάθε παιδί παίρνει ως αναμνηστικό δώρο μία εκτύπωση με την εικονογράφησή του προσαρμοσμένη ως εξώφυλλο του παραμυθιού που έχει επιλέξει το εργαστήριο. Σάββατο μεσημέρι λοιπόν, ραντεβού στο Golden Hall, για με την πιο καλλιτεχνική και δημιουργική παρέα. Παιδιά μην το χάσετε!

Κάθε Σάββατο 12.00 με 14.00 για παιδιά 4 έως 10 ετών

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares