Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Δείτε σε τι ξεχωρίζουν τα παιδιά που γεννιούνται τον Μάρτιο

Tα μωρά του που γεννιούνται τον Μάρτιο έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  Μελέτες έχουν βρει συσχετισμούς μεταξύ του μήνα γέννησης και υγείας, ψυχικής ευεξίας, πιθανών μελλοντικών επαγγελμάτων και ακόμη και ύψους. Να τι έχουν βρει για τα μωρά που φέρνουν την άνοιξη.

Μοιράζονται τα γενέθλια με διασημότητες

Justin Bieber (1 Μαρτίου), Dr. Seuss (2 Μαρτίου), Suga του BTS (9 Μαρτίου, εικόνα), Albert Einstein (14 Μαρτίου) ), Ο Mr. Rogers (20 Μαρτίου), ο Χάρι Χουντίνι (24 Μαρτίου) και η Mariah Carey (27 Μαρτίου). Η φήμη θα μπορούσε σίγουρα να είναι στο μέλλον κάθε παιδιού του Μαρτίου.

Ψηλώνουν αρκετά

Μια μελέτη από την Αυστρία διαπίστωσε ότι τα μωρά που γεννήθηκαν στα τέλη Μαρτίου τείνουν να είναι ψηλότερα από άλλα – τα μωρά του Απριλίου ήταν ακόμη ψηλότερα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι έχει να κάνει με την ποσότητα μελατονίνης κατά την εγκυμοσύνη.

Τους αρέσει να ξενυχτάνε

Εάν κάνετε πάρτι για όλες αυτές τις διακοπές του Μαρτίου, περιμένετε να φτάσετε τις πρώτες ώρες: Σύμφωνα με μια μελέτη ύπνου, τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι μένουν αρκετά αργότερα ξύπνια από τα χειμερινά μωρά.

Το ζώδιο τους είναι είτε Ιχθύς ή Κριός

Υπάρχουν δύο ζώδια που κυριαρχούν στα μωρά του Μαρτίου: Κάποιος που γεννήθηκε τον Μάρτιο είναι Ιχθύς εάν γεννηθεί μεταξύ 1 και 20 Μαρτίου και Κριός από τις 21 Μαρτίου έως το τέλος του μήνα. Οι Ιχθύες λέγεται ότι είναι «έξυπνοι, δημιουργικοί και βαθιά διαισθητικοί», ενώ οι Κριοί λέγεται ότι είναι «παθιασμένοι και ανεξάρτητοι».

Το daffodil/ νάρκισσος είναι το λουλούδι τους

Δεδομένου ότι το daffodil (νάρκισσος), είναι ένα από τα πρώτα άνθη της άνοιξης, συνδέεται συχνά με την αναγέννηση, τις νέες αρχές και ακόμη και την ευημερία. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε γενναιόδωροι μαζί τους: να τα χαρίζεται σε μπουκέτα - ένας μοναχικός ασφόδελος λέγεται ότι προφητεύει ατυχία.

Οι πολύτιμες πέτρες τους είναι η Aquamarine και η πέτρα αίματος (αιματόπετρα)

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Aquamarine είναι το χρώμα της θάλασσας. Λόγω της σχέσης τους με τα κρυστάλλινα νερά, συμβολίζουν την αγνότητα του πνεύματος και της ψυχής, σύμφωνα με το Gemological Institute of America (GIA). Οι πέτρες αίματος είναι σχεδόν το αντίθετο: Είναι σκούρες πράσινες πέτρες με κηλίδες κόκκινου οξειδίου του σιδήρου (το «αίμα»). Αυτά λέγεται ότι φέρνουν υγεία και δύναμη στον χρήστη, σημειώνει η GIA.

Υπάρχουν αρκετές σημαντικές γιορτές τον Μάρτιο

Πολύ συχνά είναι η Καθαρά Δευτέρα και το τέλος των Απόκριων, η Σαρακοστή, η 25η Μαρτίου, η Μέρα της Γυναίκας, οι Χαιρετισμοί, η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τους αρέσει να φτάνουν ψηλά

Σύμφωνα με έρευνα του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Μάρτιο είναι στατιστικά πιο πιθανό να μεγαλώσουν για να γίνουν πιλότοι. Μπορείτε να αρχίσετε να μαζεύετε αυτά τα μίλια συχνών πτήσεων.

Εστιάζουν στη φωτεινή πλευρά

Κατάλληλο για κάποιον με ανοιξιάτικα γενέθλια, οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Μάρτιο έχουν ηλιόλουστες ιδιοσυγκρασίες. Παίρνουν καλή βαθμολογία σε αυτό που λέγεται κλίμακα υπερθυμίας, που σημαίνει ότι έχουν μια γενική αισιοδοξία που τους βοηθά να κοιτάζουν πέρα ​​από το κακό. Δυστυχώς, αυτό τους αφήνει επίσης ευάλωτους στην κατάθλιψη εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θέλουν.

Η πρόγνωση της υγείας φαίνεται καλή για τα μωρά του Μαρτίου

Το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια έκανε μια μελέτη που διαπίστωσε ότι ορισμένοι μήνες γέννησης συνέπεσαν με την αύξηση των κινδύνων για ορισμένες ασθένειες. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο τα μωρά του Μαρτίου δεν διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο αναπνευστικών, αναπαραγωγικών, καρδιαγγειακών ή νευρολογικών παθήσεων, αλλά συσχετίστηκαν με μειωμένο κίνδυνο νόσων.

Μπορούν να ανέβουν στην κορυφή της εταιρικής ιεραρχίας

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο είναι πιο πιθανό να γίνουν CEOs – για την ακρίβεια, μια μελέτη από 375 εταιρείες διαπίστωσε ότι το 12,5% των CEOs γεννήθηκαν τον Μάρτιο. (Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είχαν το λιγότερο - συγγνώμη, καλοκαιρινά μωρά.) Το να είσαι μεγαλύτερος από τους συμμαθητές τους μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που τα μωρά της άνοιξης τείνουν να το έχουν τόσο καλές επαγγελματικές επιδόσεις, αναφέρει η Wall Street Journal.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

FOOD

To top 15 των λαχανικών με χαμηλούς υδατάνθρακες που αγαπούν οι διατροφολόγοι

Μπορεί να είναι τα λαχανικά με τους χαμηλότερους υδατάνθρακες, αλλά είναι γεμάτα με θρεπτική πυκνότητα και υπέροχη γεύση