Είναι κακός στο κρεβάτι

Πώς να το καταλάβεις, πριν φτάσετε μέχρι εκεί

Νανά Χατζή

Κι όμως μπορείς να το καταλάβεις… Οι άντρες όταν δεν έχουν μεγάλο ταλέντο στο άθλημα που λέγεται “κρεβάτι”, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που το γνωρίζουν και σε αυτούς που κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν.

Όσοι  γνωρίζουν ότι δεν είναι ιδιαιτέρως προικισμένοι, αισθάνονται ότι κάπως μειονεκτούν, οπότε έχουν αναπτύξει την τεχνική τους και έχουν γίνει προφέσορες:

- στην επικοινωνία, στο φλερτ και στα κοπλιμέντα: αν δεις ότι είναι υπερβολικά ευγενικός, ιπποτικός, υποχωρητικός σε σημείο υποταγής και αν σου κάνει υπερβολικά πολλά κοπλιμέντα, σε σημείο που να κουράζεσαι, άρχισε να ανησυχείς…

- στα προκαταρκτικά και στα φιλιά: αν ξέρει να ξεκουμπώνει το σουτιέν σου στα τυφλά και με μια κίνηση σαν να είναι ο Χουντίνι, αν επικεντρώνεται στα προκαταρκτικά ατελείωτες ώρες, χωρίς να προχωράει στο ψητό, επίσης άρχισε να ανησυχείς…

Αντίθετα ένας άντρας πολύ προικισμένος και πάρα πολύ καλός στο κρεβάτι, έχει μια πιο μπλαζέ αντιμετώπιση απέναντι στην υποψήφια παρτενέρ. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ, καθώς “άμα τη εμφανίσει” έχει κερδίσει την εντυπώσεις, χωρίς να καταβάλλει καμία άλλη προσπάθεια. 

Τέλος η πιο περίεργη κατηγορία είναι όσοι δεν διαθέτουν προσόντα, ή κανένα ταλέντο στο σεξ, αλλά κάνουν τους μεγάλους εραστές. Την πέφτουν σε εσένα και στην φίλη σου και στην φίλη της φίλης σου και γενικά σε όλες ανεξαιρέτως. Επίσης δεν κάνουν και καμιά προσπάθεια να βελτιωθούν. Ούτε στην συμπεριφορά, ούτε στην τεχνική.  Το αστείο είναι ότι κάποια στιγμή, αυτά οι γυναίκες τα συζητούν μεταξύ τους και τα νέα μαθαίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Και για τις επιδόσεις και για τα μεγέθη και όλα. Αλλά τι να πεις χρυσή μου, εμείς οφείλαμε να σε ειδοποιήσουμε για να ξέρεις τι πρόκειται να συναντήσεις.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares