Skip to main content

SEX

Είναι κακός στο κρεβάτι

Πώς να το καταλάβεις, πριν φτάσετε μέχρι εκεί


Νανά Χατζή

Κι όμως μπορείς να το καταλάβεις… Οι άντρες όταν δεν έχουν μεγάλο ταλέντο στο άθλημα που λέγεται “κρεβάτι”, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που το γνωρίζουν και σε αυτούς που κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν.

Όσοι  γνωρίζουν ότι δεν είναι ιδιαιτέρως προικισμένοι, αισθάνονται ότι κάπως μειονεκτούν, οπότε έχουν αναπτύξει την τεχνική τους και έχουν γίνει προφέσορες:

- στην επικοινωνία, στο φλερτ και στα κοπλιμέντα: αν δεις ότι είναι υπερβολικά ευγενικός, ιπποτικός, υποχωρητικός σε σημείο υποταγής και αν σου κάνει υπερβολικά πολλά κοπλιμέντα, σε σημείο που να κουράζεσαι, άρχισε να ανησυχείς…

- στα προκαταρκτικά και στα φιλιά: αν ξέρει να ξεκουμπώνει το σουτιέν σου στα τυφλά και με μια κίνηση σαν να είναι ο Χουντίνι, αν επικεντρώνεται στα προκαταρκτικά ατελείωτες ώρες, χωρίς να προχωράει στο ψητό, επίσης άρχισε να ανησυχείς…

Αντίθετα ένας άντρας πολύ προικισμένος και πάρα πολύ καλός στο κρεβάτι, έχει μια πιο μπλαζέ αντιμετώπιση απέναντι στην υποψήφια παρτενέρ. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ, καθώς “άμα τη εμφανίσει” έχει κερδίσει την εντυπώσεις, χωρίς να καταβάλλει καμία άλλη προσπάθεια. 

Τέλος η πιο περίεργη κατηγορία είναι όσοι δεν διαθέτουν προσόντα, ή κανένα ταλέντο στο σεξ, αλλά κάνουν τους μεγάλους εραστές. Την πέφτουν σε εσένα και στην φίλη σου και στην φίλη της φίλης σου και γενικά σε όλες ανεξαιρέτως. Επίσης δεν κάνουν και καμιά προσπάθεια να βελτιωθούν. Ούτε στην συμπεριφορά, ούτε στην τεχνική.  Το αστείο είναι ότι κάποια στιγμή, αυτά οι γυναίκες τα συζητούν μεταξύ τους και τα νέα μαθαίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Και για τις επιδόσεις και για τα μεγέθη και όλα. Αλλά τι να πεις χρυσή μου, εμείς οφείλαμε να σε ειδοποιήσουμε για να ξέρεις τι πρόκειται να συναντήσεις.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου