Skip to main content

SEX

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ενδείξεις ότι το sex μεταξύ σας δεν θα βελτιωθεί;

Μερικές φορές το κακό sex δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βελτιωθεί. Να ποιες είναι αυτές!



Το κακό sex μεταξύ ενός ζευγαριού εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, οι οποίοι είναι δυνητικά μεταβλητοί, αφήνοντας τα απαραίτητα περιθώρια βελτίωσης ή και εξαφάνισης των προβλημάτων που το καθιστούν σε κακό. Κι όμως, μερικές φορές, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες το κακό sex στην πραγματικότητα δεν έχει περιθώρια βελτίωσης και είναι ένδειξη ότι απλά το ζευγάρι δεν είναι γραφτό να είναι μαζί, μιας που – κακά τα ψέματα – το sex είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια σχέση. Ποιες είναι λοιπόν οι περιπτώσεις που το sex ενός ζευγαριού δεν φαίνεται να είναι εφικτό να γίνει καλύτερο;

Η επικοινωνία είναι προβληματική

Όταν η επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι προβληματική, με τις δύο πλευρές να μην επιθυμούν και να είναι σε θέση να ακούσουν η μία την άλλη, τότε το sex δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να βελτιωθεί. Κι αυτό μιας που δεν είναι καν εφικτό να μοιραστούν οι δύο σύντροφοι τι επιθυμούν στο κρεβάτι και τι όχι, αλλά και πολλά περισσότερα.

Δεν θυμάσαι καν την τελευταία φορά που σου άρεσε το sex

Ίσως επειδή αυτή δεν υπήρξε στην πραγματικότητα ποτέ. Και εδώ μιλάμε κατά πάσα πιθανότητα για δύο ανθρώπους με εντελώς διαφορετικά γούστα, επιθυμίες και προτεραιότητες, οι οποίες δεν θα συναντηθούν ποτέ.

Δεν σε κάνει να νιώθεις μοναδική

Αν δεν αισθάνεσαι ότι είσαι ποθητή την ώρα που κάνετε sex και ότι πραγματικά απολαμβάνει το που βρίσκεται, τότε το sex μεταξύ σας δεν υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν η διάθεση και ο πηγαίος ενθουσιασμός για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχει ερωτική χημεία

Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν διαθέτουν την απαραίτητη ερωτική χημεία ώστε το sex να είναι όσο mindblowing θα έπρεπε να είναι σε ένα ζευγάρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι.

Προσβάλλεται όταν του δίνεις οδηγίες

Εάν την ώρα του sex ζητήσεις κάτι κι εκείνος το αντιμετωπίσει με παρεξήγηση, αποστροφή και νεύρα, τότε αυτό είναι ένα καταφανές red flag που υποδεικνύει ότι το sex δεν παίζει να βελτιωθεί. Το ίδιο ισχύει και με τα προκαταρκτικά, όπου αν δεν ενδιαφέρεται να μάθει τι σε εξιτάρει και απλά κάνει ό,τι νομίζει, τα πράγματα θα παραμείνουν μέτρια είτε κακά. Και εδώ που τα λέμε, αν η γνώμη σου και οι ανάγκες σου δεν μετρούν για αυτόν τον άνθρωπο, το κακό sex είναι το μικρότερό σας πρόβλημα.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.