Ποιες είναι οι σημαντικότερες ενδείξεις ότι το sex μεταξύ σας δεν θα βελτιωθεί;

Μερικές φορές το κακό sex δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βελτιωθεί. Να ποιες είναι αυτές!

Ναταλία Πετρίτη

Το κακό sex μεταξύ ενός ζευγαριού εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, οι οποίοι είναι δυνητικά μεταβλητοί, αφήνοντας τα απαραίτητα περιθώρια βελτίωσης ή και εξαφάνισης των προβλημάτων που το καθιστούν σε κακό. Κι όμως, μερικές φορές, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες το κακό sex στην πραγματικότητα δεν έχει περιθώρια βελτίωσης και είναι ένδειξη ότι απλά το ζευγάρι δεν είναι γραφτό να είναι μαζί, μιας που – κακά τα ψέματα – το sex είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια σχέση. Ποιες είναι λοιπόν οι περιπτώσεις που το sex ενός ζευγαριού δεν φαίνεται να είναι εφικτό να γίνει καλύτερο;

Η επικοινωνία είναι προβληματική

Όταν η επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι προβληματική, με τις δύο πλευρές να μην επιθυμούν και να είναι σε θέση να ακούσουν η μία την άλλη, τότε το sex δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να βελτιωθεί. Κι αυτό μιας που δεν είναι καν εφικτό να μοιραστούν οι δύο σύντροφοι τι επιθυμούν στο κρεβάτι και τι όχι, αλλά και πολλά περισσότερα.

Δεν θυμάσαι καν την τελευταία φορά που σου άρεσε το sex

Ίσως επειδή αυτή δεν υπήρξε στην πραγματικότητα ποτέ. Και εδώ μιλάμε κατά πάσα πιθανότητα για δύο ανθρώπους με εντελώς διαφορετικά γούστα, επιθυμίες και προτεραιότητες, οι οποίες δεν θα συναντηθούν ποτέ.

Δεν σε κάνει να νιώθεις μοναδική

Αν δεν αισθάνεσαι ότι είσαι ποθητή την ώρα που κάνετε sex και ότι πραγματικά απολαμβάνει το που βρίσκεται, τότε το sex μεταξύ σας δεν υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν η διάθεση και ο πηγαίος ενθουσιασμός για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχει ερωτική χημεία

Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν διαθέτουν την απαραίτητη ερωτική χημεία ώστε το sex να είναι όσο mindblowing θα έπρεπε να είναι σε ένα ζευγάρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι.

Προσβάλλεται όταν του δίνεις οδηγίες

Εάν την ώρα του sex ζητήσεις κάτι κι εκείνος το αντιμετωπίσει με παρεξήγηση, αποστροφή και νεύρα, τότε αυτό είναι ένα καταφανές red flag που υποδεικνύει ότι το sex δεν παίζει να βελτιωθεί. Το ίδιο ισχύει και με τα προκαταρκτικά, όπου αν δεν ενδιαφέρεται να μάθει τι σε εξιτάρει και απλά κάνει ό,τι νομίζει, τα πράγματα θα παραμείνουν μέτρια είτε κακά. Και εδώ που τα λέμε, αν η γνώμη σου και οι ανάγκες σου δεν μετρούν για αυτόν τον άνθρωπο, το κακό sex είναι το μικρότερό σας πρόβλημα.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares