Skip to main content

SEX

Πώς να μοιραστείς τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις με τον σύντροφό σου

Να πώς θα το κάνεις, χωρίς να νιώσεις άβολα



Υπάρχουν κάποιες φαντασιώσεις που σε διεγείρουν μόνο στη σκέψη τους χωρίς να χρειάζεται να υλοποιηθούν, υπάρχουν όμως και άλλες που σίγουρα θα ήθελες να τις δεις να πραγματοποιούνται μαζί με τον άνθρωπό σου. Όμως δεν βρίσκεις τον τρόπο να μοιραστείς αυτή σου την ανάγκη μαζί του, πράγμα που επηρεάζει τη σεξουαλική σας ζωή, με εσένα να νιώθεις ότι κάτι λείπει. Να λοιπόν πώς να μοιραστείς τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις με τον σύντροφό σου, χωρίς να νιώσεις άβολα.

Αρχικά ξέχνα τα ταμπού

Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο στο να διαθέτεις φαντασιώσεις, αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν από αυτές, σε στάδια που ξεκινούν από τις πιο vanilla, για να φτάσουν σε ό,τι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πιο σκοτεινό.

Βρες γιατί θες να μοιραστείς τη φαντασίωση

Προτού το κάνεις, αναρωτήσου γιατί θες να μοιραστείς μία φαντασίωση με τον σύντροφό σου. Είναι να το γνωρίζει απλώς ή θα ήθελες να προχωρήσετε και στην υλοποίησή της. Ανάλογα με τον στόχο σου, θα διαμορφωθεί και η όλη επικοινωνία της.

Προετοιμάσου για αρνητική απάντηση

Οι φαντασιώσεις που μπορεί να έχουμε δεν ανταποκρίνονται πάντα και στις επιθυμίες των ερωτικών μας συντρόφων, γι’ αυτό προετοιμάσου για μια δυνητικά αρνητική απάντηση. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να συζητήσετε ανοιχτά και να μην υπάρξει απόρριψη της φαντασίωσης χωρίς εκτενέστερη αιτιολόγηση.

Μιλήστε σε έναν/μια sex expert

Αν διαθέτεις μία ή περισσότερες φαντασιώσεις που σε μπλοκάρει ή που τη νιώθεις πολύ ακραία και δυσκολεύεσαι να τη μοιραστείς, γιατί δεν μιλάς σε έναν ή μία ειδικό που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, αποφεύγοντας το να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.