Πώς να μοιραστείς τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις με τον σύντροφό σου

Να πώς θα το κάνεις, χωρίς να νιώσεις άβολα

Ναταλία Πετρίτη

Υπάρχουν κάποιες φαντασιώσεις που σε διεγείρουν μόνο στη σκέψη τους χωρίς να χρειάζεται να υλοποιηθούν, υπάρχουν όμως και άλλες που σίγουρα θα ήθελες να τις δεις να πραγματοποιούνται μαζί με τον άνθρωπό σου. Όμως δεν βρίσκεις τον τρόπο να μοιραστείς αυτή σου την ανάγκη μαζί του, πράγμα που επηρεάζει τη σεξουαλική σας ζωή, με εσένα να νιώθεις ότι κάτι λείπει. Να λοιπόν πώς να μοιραστείς τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις με τον σύντροφό σου, χωρίς να νιώσεις άβολα.

Αρχικά ξέχνα τα ταμπού

Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο στο να διαθέτεις φαντασιώσεις, αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν από αυτές, σε στάδια που ξεκινούν από τις πιο vanilla, για να φτάσουν σε ό,τι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πιο σκοτεινό.

Βρες γιατί θες να μοιραστείς τη φαντασίωση

Προτού το κάνεις, αναρωτήσου γιατί θες να μοιραστείς μία φαντασίωση με τον σύντροφό σου. Είναι να το γνωρίζει απλώς ή θα ήθελες να προχωρήσετε και στην υλοποίησή της. Ανάλογα με τον στόχο σου, θα διαμορφωθεί και η όλη επικοινωνία της.

Προετοιμάσου για αρνητική απάντηση

Οι φαντασιώσεις που μπορεί να έχουμε δεν ανταποκρίνονται πάντα και στις επιθυμίες των ερωτικών μας συντρόφων, γι’ αυτό προετοιμάσου για μια δυνητικά αρνητική απάντηση. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να συζητήσετε ανοιχτά και να μην υπάρξει απόρριψη της φαντασίωσης χωρίς εκτενέστερη αιτιολόγηση.

Μιλήστε σε έναν/μια sex expert

Αν διαθέτεις μία ή περισσότερες φαντασιώσεις που σε μπλοκάρει ή που τη νιώθεις πολύ ακραία και δυσκολεύεσαι να τη μοιραστείς, γιατί δεν μιλάς σε έναν ή μία ειδικό που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, αποφεύγοντας το να βρεθείς σε δύσκολη θέση. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares