Πού να ψάχνεις τώρα για νέα σχέση... - AllYou.gr

Search

 

Πού να ψάχνεις τώρα για νέα σχέση...

Καλύτερα μόνη ή με παρέα;

05 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αρχές καλοκαιριού πήρες την απόφαση να χωρίσεις, και πέρασες τέλειες διακοπές με τις φίλες σου. Τι γίνεται όμως τώρα που επέστρεψες; Πόσο εύκολο ή δύσκολο σου φαίνεται το «ξανά μανά από την αρχή»;

Για τις περισσότερες κοπέλες η αναζήτηση νέου συντρόφου είναι ένα συναισθηματικό Τζόκερ. Κι αν σου τύχει; Μόνο που περιμένουμε να το κερδίσουμε χωρίς να έχουμε παίξει καν. Γίνεται;

Όχι, δεν είναι εύκολο, ούτε να κερδίσεις το Τζόκερ ούτε να βρεις έναν άνθρωπο της προκοπής. Άσε που βγαίνεις ραντεβού αλλά το πράγμα ποτέ δεν προχωράει λίγο παρακάτω. Και στεναχωριέσαι, και απογοητεύεσαι, και αποφασίζεις να μείνεις για πάντα single. 

Βαρύ αυτό το «για πάντα», τι λες; Σαν καταδίκη δεν ακούγεται; 

Μήπως τώρα που έμεινες μόνη να τα πεις λιγάκι με τον εαυτό σου;

- Να καθίσεις να σκεφτείς τι θέλεις από μια σχέση αλλά όχι μόνο αυτό. Να εντοπίσεις τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις σε έναν καινούριο σύντροφο.

- Να σκεφτείς σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η αυτοπεποίθησή σου. Πόσο σε αγαπάς; Πόσο εκτιμάς αυτό που είσαι;

- Μην ξεχνάς ότι για να σε αγαπήσει κάποιος πρέπει πρώτα να αγαπήσεις η ίδια εσένα. Μην περιμένεις από ένα αγόρι να σε βάλει σε μια τόσο σημαντική διαδικασία αυτογνωσίας. 

Τώρα περνάς τη φάση σου. Κάνε την τουλάχιστον δημιουργική και γόνιμη. Ακόμα κι αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος, θα ξέρεις ποια είσαι και τι ζητάς. Θα έχεις δημιουργήσει την πιο τέλεια σχέση- εσύ και ο εαυτός σου. Είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο ίσως νομίζεις.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τελικά γιατί απατούν οι άντρες;

Νομίζουμε πως το ξέρουμε γιατί...