Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

7 τύποι ανδρών με τους οποίους ΔΕΝ θέλεις να βγεις ραντεβού

 Απόφυγέ τους με κάθε τρόπο



Μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας είσαι και πάλι έτοιμη να βγεις στον έξω κόσμο και να δοκιμάσεις την επιστροφή σου στον πλανήτη dating, που παραμένει γλυκός μα και σκληρός την ίδια στιγμή. Και το μόνο που δεν θα ήθελες στην παρούσα φάση είναι να βγεις με ένα άτομο που όχι απλά δεν θα σου εξασφαλίσει το να περάσεις καλά, αλλά θα προκαλέσει και ένα σωρό προβλήματα που δεν χρειάζεσαι στη ζωή σου υπό καμία συνθήκη. Ποιοι είναι λοιπόν οι τύποι ανδρών που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία για να βγεις το ραντεβού των ονείρων σου; Συνέχισε να διαβάζεις για να τους ανακαλύψεις.

 

Ο «που είναι η αγκαλιά μου;» τύπος

Γνωριστήκατε στα σόσιαλ, τα βρήκατε, είπατε να βγείτε και με το που σε βλέπει πρώτη φορά από κοντά αναρωτιέται «που είναι η αγκαλιά του». Πουθενά. Γιατί αυτή η οικειότητα στο πρώτο ραντεβού όχι απλά είναι αδικαιολόγητη, αλλά φωνάζει από μακριά πόσο needy είναι αυτός ο τύπος. Μείνε μακριά προτού σου πει πως σ’ αγαπά στο τέταρτο ραντεβού.

 

Ο «σόρι, με πήρε ο ύπνος» τύπος

Κι ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά, βγαίνατε, τα λέγατε, ταιριάζατε ρε παιδί μου, ξαφνικά δεν απαντά στις κλήσεις σου και εμφανίζεται όποτε ο ίδιος το θυμάται. Ο «σόρρυ, με πήρε ο ύπνος όταν με κάλεσες» τύπος δεν κοιμάται, απλά δεν ψήνεται να απαντήσει. Θα εμφανιστεί μόνο όταν κρίνει ο ίδιος ότι τον συμφέρει. Δεν σε γουστάρει, απλά περνά το νεκρό του χρόνο μαζί σου. Πάμε γι’ άλλα.

 

Ο «κοιμάσαι;» τύπος

Είναι 3.20 τη νύχτα, εσύ κοιμάσαι βαθιά και ξαφνικά ένα μήνυμα στο κινητό σου σε ξυπνά με την ερώτηση αν κοιμάσαι. Είναι αυτός ο τύπος που χαζοβγήκατε δυο φορές, δεν επανήλθε ποτέ με πρόταση για να κάνετε κάτι ουσιαστικό παρέα και τώρα αναρωτιέται αν βρίσκεσαι στο 3ο όνειρο, βράδυ Τετάρτης. Δεν θέλει φυσικά να κανονίσετε κάτι, είναι απλά horny και ψάχνει παρέα. Για εκείνον δεν είσαι προτεραιότητα και ούτε θα γίνεις ποτέ. Αναζήτησε κάτι καλύτερο με κάποιον που όντως ενδιαφέρεται για σένα.

 

Ο ρατσιστής που «έχει όμως έναν μαύρο φίλο» τύπος

«Δεν είμαι ρατσιστής, έχω και ένα φίλο που είναι μαύρος». Κι όμως δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει τη λευκή του ανωτερότητα και να κάνει μειονεκτικά σχόλια για οποιονδήποτε άνθρωπο περνά στο διάβα του και δεν μοιράζονται το ίδιο χρώμα δέρματος. Πραγματικά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε μεγαλύτερο red flag.  

 

Ο «ξέχασα το πορτοφόλι μου ρε συ» τύπος

Έχετε δειπνήσει σε εκείνο το γαλλικό μπιστρό για το οποίο μιλάνε όλοι και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσετε έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Και την προηγούμενη φορά που τρώγατε παγωτό όμως το πορτοφόλι του ήταν στο αμάξι. Και τότε με τα κοκτέιλ σε εκείνη την ταράτσα του κέντρου είχε μπλοκαριστεί για άγνωστο λόγο η κάρτα του. Girl, you deserve better.

 

Ο «δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου» τύπος

Το χονδροφοβικό αστειάκι του τύπου με τον οποίο βγαίνεις δεν είναι χιούμορ, είναι απλά απολίτιστη συμπεριφορά με μανδύα σαρκασμού. Τρέξε μακριά.

 

Ο τύπος που σου στέλνει γυμνές φωτογραφίες που ποτέ δεν ζήτησες

Πραγματικά, χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω;

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.