Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Άντρας Ιχθύς: όλα όσα θες να ξέρεις για την καρδιά και το μυαλό του

Ετοιμάσου για μια βουτιά στα βαθιά συναισθήματα



Υπάρχουν μόνο μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να διερευνήσετε όταν αρχίζετε να βγαίνετε για πρώτη φορά με κάποιον. Από που είναι; Τι κάνει για να ζήσει; Α, και σίγουρα, πότε έχει τα γενέθλιά του; Αυτό δεν είναι μόνο για να θυμάστε πότε πρέπει να στείλετε μήνυμα για «χρόνια πολλά»! Γνωρίζοντας το ζώδιο ενός δυνητικού φλερτ μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην κατανόηση της συμπεριφοράς του. Η αστρολογία μάς βοηθά να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ακόμη και τα μοτίβα γνωριμιών. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και κατατοπιστικό να αναζητήσετε το ζώδιό του και να δείτε πώς λειτουργεί το δικό σας με το δικό του. Και πιστέψτε με όταν λέω, υπάρχουν πολλά περισσότερα για έναν άντρα Ιχθύ απ' όσα αρχικά σας αφήνει να καταλάβετε. Έτσι, αν ο άντρας που σας ενδιαφέρει γεννήθηκε μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου, είστε έτοιμοι για μια όμορφη περιπέτεια, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε ζώδια, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να προσέξετε.

Λέξεις-κλειδιά

Γενέθλια: 19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου

Τρόπος: Μεταβλητό

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτες πλανήτες: Δίας και Ποσειδώνας

Εκπροσωπείται από: Το ψάρι

Πώς είναι: Ονειροπόλος, παιχνιδιάρικος, συναισθηματικός, καλλιτεχνικός, άστατος, ρομαντικός, δημιουργικός, ευαίσθητος, ιδεαλιστικός, διαισθητικός, μυστικιστικός

Διάσημοι άνδρες Ιχθύς: Bad Bunny, Justin Bieber, Trever Noah, Oscar Isaac, Stephen Curry, Fred Rogers, Jon Hamm, Josh Groban, Chris Martin, Seal, Daniel Craig, Shaquille O'Neal, Bryan Cranston, James Van Der Beek, Common , Rob Lowe, James Van Der Beek, Benji and Joel Madden, Tyler the Creator, Adam Levine

Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα

Ο Ιχθύς είναι τόσο ιδεαλιστικό και ρομαντικό ζώδιο, οπότε είναι φυσικό ο Ζυγός να ταιριάζει απόλυτα! Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της ευχαρίστησης, και οι Ζυγοί είναι αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι, όπως και οι Ιχθύς.

Το ζώδιο της φωτιάς Ο Τοξότης είναι άλλο ένα μεγάλο ταίρι για τους Ιχθύς! Και οι δύο πρέπει να έχουν μια αίσθηση ελευθερίας, οπότε το να δίνετε ο ένας στον άλλο χώρο δεν είναι πρόβλημα. Κυβερνούνται και οι δύο από τον Δία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και οι δύο θετικά σκεπτόμενοι μεγάλοι στοχαστές και δεν τους τελειώνουν ποτέ πράγματα για να συζητήσουν μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CaK0RHtL_I1/

Φυσικά, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός συνδυάζονται καλά με τα συναισθήματα των Ιχθύων… αρκεί να μην πληγώνουν ο ένας τα συναισθήματα του άλλου! Τα ζώδια του νερού συνδυάζονται επίσης καλά με τα ζώδια της γης, έτσι ο Αιγόκερως και ο Ταύρος θα κάνουν τους Ιχθύς να αισθάνονται «προσγειωμένοι». Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ζώδιο της Γης, η Παρθένος και οι Ιχθύς έχουν μια χημεία αντιθέτου-έλξης (π.χ. είναι κυριολεκτικά αντίθετα στον ζωδιακό κύκλο). Και φυσικά, ποιος ταιριάζει καλύτερα σε έναν Ιχθύ από έναν άλλο Ιχθύ;

Με ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου

Οι έξυπνοι Δίδυμοι μπορεί να φαίνονται λίγο επιθετικοί ή ακόμα και σκληροί για τους γλυκούς Ιχθύς, οπότε αυτοί οι δύο μερικές φορές δεν τα πάνε καλά. Ο Ιχθύς είναι ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο, ενώ ο Υδροχόος είναι ίσως το λιγότερο - ο Υδροχόος μπορεί να δείξει μια πιο ήπια πλευρά όταν πραγματικά γνωρίσει και εμπιστευτεί κάποιον, αλλά χωρίς συναισθηματική σύνδεση στην αρχή, οι Ιχθύς μπορεί να μην μείνουν αρκετά για να φτάσουν, ξέρετε, σε αυτή την πιο μαλακή πλευρά.

 https://www.instagram.com/p/CaOBWpFBh6H/

Σεξ με Ιχθύς

Χμ, οι Ιχθύς είναι απίστευτοι στο κρεβάτι - μερικοί λένε μάλιστα ότι από όλα τα ζώδια, είναι οι καλύτεροι στο σεξ. Είναι τόσο διαισθητικοί που ξέρουν τι θέλει ο σύντροφός τους στο κρεβάτι πριν καν το ζητήσει! Και η δημιουργικότητά τους και η μη επικριτική φύση τους σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν σχεδόν οποιαδήποτε φαντασίωση ή επιθυμία μπορείτε να σκεφτείτε.

Ως ρομαντικό ζώδιο, λατρεύουν τις αγκαλιές και τα φιλιά. Και επίσης το σεξ στο ντους. Είναι το ζώδιο της φαντασίας, οπότε ναι, έχουν μερικά δικά τους καυτά σενάρια για τα οποία είναι έτοιμοι να σας πουν τα πάντα. Και είναι φυσικοί στο παιχνίδι ρόλων!

 https://www.instagram.com/p/CXhmVMDIRIE/

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους άντρες Ιχθύς

Ένας άντρας που γεννήθηκε κάτω από τον αστερισμό των Ιχθύων, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι ο απόλυτο ονειροπόλος. Είναι γοητευτικός και ρομαντικός και, όντας ζώδιο του νερού, επίσης εσωστρεφής και συναισθηματικός — το πιο συναισθηματικό ζώδιο από όλα, για την ακρίβεια. Το ζώδιό του ταξινομείται επίσης ως μεταβλητό, που σημαίνει ότι είναι προσαρμόσιμο και μεταβλητό. Αυτό αντανακλάται περισσότερο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις του - έχει μια ροή συναισθημάτων που δεν επιβραδύνεται ποτέ και μια απέραντη φαντασία. Είναι ιδεαλιστής και δεν απολογείται στο να είναι στοργικός, αλλά όταν η διάθεσή του πέφτει, μπορεί να είναι δύσκολο να είναι κοντά του. Ωστόσο, όταν επιστρέψει στον συνηθισμένο γλυκό εαυτό του, είστε μαζί στο σύννεφό του!

Το ζώδιό του κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων, και των σε βάθος συναισθηματικών συνδέσεων, στη σύγχρονη αστρολογία. Και τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της επέκτασης, στην παραδοσιακή αστρολογία. Ο Ποσειδώνας είναι η ρίζα της φαντασίας και της ρομαντικής, συμπονετικής φύσης του καθώς και της φυσικής του διαίσθησης. Διαθέτει αληθινή ενσυναίσθηση, καταλαμβάνει τα συναισθήματα των άλλων και τα βιώνει το ίδιο έντονα, είτε το θέλει είτε όχι. Έτσι, όταν περνάτε μια μέρα περίεργη, το ξέρει και αμέσως μπαίνει για να σας φτιάξει τη διάθεση. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας και της γενναιοδωρίας, εξηγεί το τεράστιο εύρος των συναισθημάτων του καθώς και τη φυσική του ικανότητα να παρέχει φροντίδα και υποστήριξη στους άλλους. Εννέα στις δέκα φορές, αν είσαι χαρούμενος, είναι χαρούμενος, οπότε φυσικά θέλει να φροντίζει η διάθεσή σου να είναι πάντα ανεβασμένη.

https://www.instagram.com/p/CaK5SMRrvfZ/

 Το ζώδιό του πήρε το όνομά του από τον αστερισμό του ψαριού, που συμβολίζει πολλές από τις συμπεριφορές του. Επιπλέει στη ζωή χωρίς φροντίδα και μερικές φορές παγιδεύεται σε ένα ρεύμα συναισθημάτων, αλλά συνήθως περιηγείται στον κόσμο με έναν απλό, αργό τρόπο. Είναι πολύ συντονισμένος με την υποτονική συναισθηματική ενέργεια όπου κι αν βρίσκεται και κολυμπάει γρήγορα προς τα πάνω όταν αισθάνεται ότι απειλείται ή κατακλύζεται, κάτι που είναι σωτήριο όταν πρόκειται για διαφωνίες. Θα εργαστεί για να ξεπεράσει τη σύγκρουση ειρηνικά, προτιμώντας να συγχωρήσει και να ξεχάσει παρά να αφήσει έναν καυγά να προκαλέσει διχασμό μεταξύ σας.

Ο άντρας Ιχθύς με μια μάτια ζει με το κεφάλι του στα σύννεφα, ονειρεύεται συνεχώς τον δικό του μικρό κόσμο όπου όλα είναι ήρεμα, ευχάριστα και ρομαντικά. Σε κοιτάζει και βλέπει μια αδελφή ψυχή. Δεν θα έβγαινε ραντεβού με κανέναν αν δεν ένιωθε ότι ήταν το τέλειο ταίρι του, γιατί απαιτεί οι σχέσεις της πραγματικής ζωής του να είναι εξίσου ιδεαλιστικές με τη φαντασίωση στην οποία βρίσκεται συνεχώς. Είναι εντελώς υποκειμενικός και οδηγείται από αόριστες ιδέες και φαντασιώσεις για την αγάπη. Όταν πρόκειται για ζωή στην κρεβατοκάμαρα, η σωματική πράξη του σεξ είναι απλώς ένα μέρος του πνευματικού, ποιητικού δεσμού που αναζητά πραγματικά.

https://www.instagram.com/p/CaKweUYMUxr/

Η αφθονία των ρομαντικών ιδεών και των υπέροχων συναισθημάτων του είναι διογκωμένη, αλλά το να πετύχει μια σχέση απαιτεί κάτι περισσότερο από καλές προθέσεις! Τα συναισθήματά του κυβερνούν τη ζωή του τόσο πολύ που μπορείτε να αποκλείσετε τη χρήση λογικής για να έρθετε σε επαφή μαζί του. Ο Ερμής, ο πλανήτης των διανοητικών σκέψεων και της επικοινωνίας, θεωρείται στην πραγματικότητα επιζήμιος στους Ιχθύς, επομένως η έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων του δεν είναι καθόλου εύκολη. Όλα αυτά πάνω από το ζώδιό του που κυβερνάται από μουντό, ομιχλώδη Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή σύγκρουση. Αυτό το ψαράκι έχει την τάση να κολυμπήσει μακριά τη δεύτερη φορά που κάποιος υψώνει τη φωνή του ή παίρνει έναν έντονο τόνο μαζί του, γεγονός που συμβάλλει στην προβληματική φήμη του ως δραπέτης.

Ως το πιο υποκειμενικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ζει τη ζωή αυστηρά με τους δικούς του όρους. Είναι αδύνατο να τον πιάσεις και θα γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σου αν προσπαθήσεις να τον πιάσεις. Τα συναισθηματικά όρια είναι δύσκολο να τεθούν και να επιβληθούν μαζί του, επειδή η ανάγκη του για χώρο, οικειότητα, στοργή ή χρόνο μόνου αλλάζει και αλλάζει παράλληλα με τη διάθεσή του που διαμορφώνεται συνεχώς. Σε μια σχέση, η γιγάντια καρδιά του ξεχειλίζει από στοργή και λατρεία για εσάς, αλλά τα απίστευτα υψηλά στάνταρ του για να είναι μια σχέση πάντα εύκολη και τέλεια προκαλούν αναπόφευκτα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.