Πώς να καταλάβεις αν ένας παντρεμένος άνδρας φλερτάρει μαζί σου

Εκείνος ο παντρεμένος φίλος ή συνάδελφός σου μπορεί να ενδιαφέρεται για σένα πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις…

Ναταλία Πετρίτη

Αισθάνεσαι τελευταία ένα έντονο ερωτικό vibe ανάμεσα σε εσένα και έναν παντρεμένο άνδρα που με κάποιο τρόπο βρίσκεται στη ζωή σου; Αναρωτιέσαι αν είναι ιδέα σου ή αν πραγματικά υπάρχουν λόγοι να πιστεύεις ότι εκείνος σε βλέπει ερωτικά; Τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα διαπιστώσεις τι περνά από το μυαλό του. Ιδού όλες οι καθαρές ενδείξεις ότι φλερτάρει μαζί σου.

Η γλώσσα του σώματός του τον προδίδει

Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, η γλώσσα του σώματός του τον προδίδει κάθε φορά που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, καθώς εκείνος είναι διαρκώς στραμμένος προς το μέρος σου ή εντελώς τυχαία βρίσκει αφορμές για να σε αγγίξει απαλά.

Σου λέει ευθέως ότι του αρέσεις

Το να εκφράζεις σε έναν άνθρωπο ότι σου αρέσει δεν σημαίνει απαραίτητα φλερτ ή έρωτα. Όμως όταν στην εξίσωση πιάνεις και τα flirty vibes του, σημαίνει ότι εκείνος πράγματι σε βλέπει ερωτικά. Και δεν φοβάται καν να το δηλώσει, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος.

Σου ανοίγεται για τα προβλήματά του

Σε εμπιστεύεται και δεν θα διστάσει να συζητήσει μαζί σου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή του. Και κοίτα να δεις που τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με το γεγονός ότι είναι παντρεμένος.

Δεν θέλει με τίποτα να γνωρίσεις τη σύντροφό του

Έχει αναφερθεί σε εκείνη πολλές φορές, όμως μόνο η σκέψη του να γνωριστείτε του προκαλεί τεράστια αναστάτωση. Κι αυτό γιατί ίσως αντιλαμβάνεται και μόνος του ότι το να βρεθείτε στον ίδιο χώρο μπορεί να προδώσει το ότι ενδιαφέρεται για σένα περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Βρίσκεστε διαρκώς μόνοι στον χώρο

Δεν είναι τόσο απερίσκεπτος ώστε να κάνει κάποια ερωτική κίνηση προς εσένα, όμως το ενδιαφέρον του και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να είναι απελπισμένος στο να βρίσκεστε μόνοι στον ίδιο χώρο. Θέλει να είναι μόνος μαζί σου, ακόμη και αν όλα όσα θα ήθελε ιδανικά να κάνει δεν γίνονται ποτέ. 

Μιλά διαρκώς για το πόσο δύσκολος είναι ο γάμος

Στις συζητήσεις σας, δεν θα διστάσει ποτέ να εκφράσει το πόσο τον δυσκολεύει ο θεσμός του γάμου και το να βρίσκει ισορροπίες μέσα σε αυτόν. Και η ευθεία αυτή αναφορά στο ότι επί της ουσίας είναι δυστυχισμένος μέσα στον γάμο του, αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση σε εσένα ώστε να κάνεις κίνηση. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου το πώς θα κινηθείς. Η σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα, ανεξάρτητα από το αν ο γάμος του έχει ουσιαστικά τελειώσει, είναι μια δύσκολη συνθήκη την οποία καλό θα είναι να σκεφτείς καλά προτού επιχειρήσεις να την ξεκινήσεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares