Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι να κάνω στην επέτειό μου

Ιδέες για να γιορτάσετε την επέτειο της γνωριμίας ή του γάμου σας, περνώντας όπως τις πρώτες μέρες που ήσασταν μαζί



Πλησιάζει η επέτειος του γάμου ή της γνωριμίας σας και δεν μπορείς να σκεφτείς με τίποτα κάτι για να γιορτάσετε με τον σύντροφό σου; Το AllYou είναι εδώ και σου έχει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για να εκπλήξεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να θυμηθείτε ξανά το πρώτο διάστημα που ήσασταν μαζί, δίνοντας νέα ρομαντική πνοή στη σχέση σας που αντέχει στον χρόνο.

Τι να κάνεις με τον σύντροφό σου για την επέτειο του γάμου ή της γνωριμίας σας:

Κλείσε εισιτήρια για εξωτερικό ή για τον τόπο που γνωριστήκατε

Ένα ταξίδι-έκπληξη σε έναν προορισμό του εξωτερικού που πάντα θέλατε να επισκεφθείτε ή στο μέρος όπου έγινε η γνωριμία σας, είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου για να γιορτάσετε την επέτειό σας όπως σας αξίζει.

Κλείσε δωμάτιο στη σουίτα ενός καλού ξενοδοχείου

Αν το πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει ένα ταξίδι, σκέψου την εκδοχή του getaway εντός της πόλης, κλείνοντας δωμάτιο στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Οι υπηρεσίες σπα και μασάζ θα σας περιμένουν για να χαλαρώσετε και να γιορτάσετε παρέα τη σχέση σας.

Κλείσε εισιτήρια για ένα μουσικό φεστιβάλ

Αν είστε από τους ανθρώπους που η μουσική σημαίνει πολλά στη ζωή σας, τι πιο ρομαντικό από το να γιορτάσετε την επέτειό σας σε μια συναυλία ή ένα μουσικό φεστιβάλ με τα αγαπημένα σας συγκροτήματα.

ti-na-kano-stin-epeteio-mou-2

Επισκεφθείτε ένα καλό εστιατόριο

Ακόμη και αν είστε πιο απλοί άνθρωποι, που προτιμούν συνήθως ένα γραφικό ταβερνάκι στη γειτονιά, η επέτειος της γνωριμίας ή του γάμου σας είναι η κατάλληλη αφορμή για να επισκεφθείτε ένα καλό εστιατόριο, για μια γκουρμέ νότα στους εορτασμούς σας

Κάνε του το τραπέζι στο σπίτι

Η άλλη επιλογή είναι ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών στο φιλόξενο περιβάλλον του σπιτιού σας. Τα σπιτικά σοκολατένια γλυκά μετά από αυτό είναι must και το καλύτερο αφροδισιακό για όσα ακολουθήσουν στη συνέχεια της βραδιάς.

Κρύψε ένα σημείωμα αγάπης

Στις πιο μικρές, μα άκρως σημαντικές χειρονομίες, μην ξεχάσεις να κρύψεις ένα μήνυμα αγάπης στον σύντροφό σου, γράφοντας για παράδειγμα ένα post-it που θα κολλήσεις στον καθρέπτη του μπάνιου για να το δει με το που σηκωθεί το πρωί.

Διοργάνωσε ένα πάρτι

Τέλος, μια σημαντική επέτειος όπως αυτή χωράει και ακόμη περισσότερους ανθρώπους από τη ζωή σας στους εορτασμούς της. Γι’ αυτό τι πιο όμορφο από το να διοργανώσεις ένα μεγάλο πάρτι, όπου φίλοι και φίλες θα χορέψετε και θα διασκεδάσετε παρέα, τιμώντας τη σχέση σας που κρατά στον χρόνο.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;