4 μακιγιάζ - έμπνευση για την βραδινή σου έξοδο - AllYou.gr

Search

4 μακιγιάζ - έμπνευση για την βραδινή σου έξοδο

Μην περιμένεις μέχρι το Σ/Κ για να αποφασίσεις τι μακιγιάζ θα φορέσεις!

18 Οκτωβρίου 2016

Όταν η συζήτηση έρχεται στο μακιγιάζ, δεν γίνεται να μην ανατρέξουμε πρώτα-πρώτα στις αγαπημένες μας celebrities. Γιατί είναι γεγονός ότι όλες έχουμε βρει και συνεχίζουμε να αντλούμε ατέλειωτη έμπνευση από τις εμφανίσεις τους.

Πολλές από αυτές κάνουν συχνά εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τα μακιγιάζ τους είναι ίσως λίγο παραπάνω glamorous. Όμως αυτό δεν τα καθιστά απαγορευτικά για αντιγραφή! Αντίθετα, μέσα από αυτά τα looks, μπορούμε και εμείς να βρούμε λίγη –ή πολλή- έμπνευση για τις βραδινές εξόδους μας.

Εγώ, λοιπόν, βρήκα τα πιο εντυπωσιακά και στα παρουσιάζω αμέσως παρακάτω!

Smokey Chic

4makeup-nightout-celebs-01.jpg

Η Lily Donaldson αντικατέστησε την μαύρη σκιά με μια γκρι για να αποδώσει ένα εντυπωσιακό smokey eye look.

Midnight Paradise

4makeup-nightout-celebs-02.jpg 

Αυτό το midnight blue χρώμα με το οποίο έχει τονίσει τα μάτια της η Emily Ratajkowski είναι μια εύκολη λύση για ένα πάντα επιτυχημένο βραδινό μακιγιάζ.

Gold is Gold

4makeup-nightout-celebs-03.jpg 

Ο χρυσός είναι… χρυσός και μια ροζ-χρυσή σκιά στα μάτια της Gigi Hadid είναι αυτή που κάνει το μακιγιάζ της να ξεχωρίζει και την ίδια να λάμπει σαν χρυσός!

In the line

4makeup-nightout-celebs-04.jpg 

Η Jourdan Dunn δεν υποτιμάει την ισχύ ενός διαχρονικού cat-eye μακιγιάζ και την χρήση ενός eyeliner, το οποίο σε οποιαδήποτε περίπτωση και περίσταση θα κάνει το μακιγιάζ σου μοναδικό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!