6 καλλονές που αποδεικνύουν ότι το κενό στα δόντια είναι σέξι - AllYou.gr

Search

6 καλλονές που αποδεικνύουν ότι το κενό στα δόντια είναι σέξι

Ιδιαίτερη ομορφιά, ιδιαίτερες προσωπικότητες!

23 Δεκεμβρίου 2016

Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, το να βλέπω σε ένα πρόσωπο ενός ανθρώπου μια «ατέλεια» ή ένα ιδιαίτερο στοιχείο πάνω σε αυτό. Πιστεύω ότι εξαιρετικά ενδιαφέροντες άνθρωποι και προσωπικότητες έχουν συχνά αυτά τα στοιχεία στα πρόσωπά τους. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν αυτός είναι και ο λόγος που τους κάνει μοναδικούς ή όχι, αλλά όπως και να έχει η ξεχωριστή ομορφιά τους, με μαγνητίζει.

Αυτό, έχει αποδείξει πάντως και η ιστορία της Ομορφιάς. Γυναίκες καλλονές και beauty icons, έχουν σε πολλές περιπτώσεις θριαμβεύσει στον τομέα τους, λόγω κάποιου ξεχωριστού χαρακτηριστικού στο πρόσωπό τους.

Ένα από αυτά που έχω παρατηρήσει ότι πολλές γυναίκες της showbiz διαθέτουν ή διέθεταν είναι το κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά τους δόντια. Όταν άλλοι έβρισκαν αυτό το στοιχείο περίεργο, άλλοι το είδαν με άλλη ματιά και έδωσαν στις γυναίκες αυτές μια ευκαιρία να το αναδείξουν, να το υποστηρίξουν, να το αγαπήσουν. Αυτό ίσως τελικά, να βοήθησε και πολύ κόσμο να αποδεχτεί «ιδιαίτερότητες» σαν αυτή και να δώσει χώρο και για άλλες.

Έτσι, λοιπόν αποφάσισα να σου παρουσιάσω 6 γυναίκες (πολύ όμορφες παρεπιπτόντως) των οποίων το ταλέντο αλλά και η ομορφιά, έχουν αφήσει ιστορία!

 

6beautiful-women-with-tooth-gap-01.jpg

Lara Stone 

 

6beautiful-women-with-tooth-gap-02.jpg

Georgia May Jagger

 

6beautiful-women-with-tooth-gap-03.jpg

Jane Birkin

 

6beautiful-women-with-tooth-gap-04.jpg

Lily Aldridge

 

6beautiful-women-with-tooth-gap-05.jpg

Brigitte Bardot

 

6beautiful-women-with-tooth-gap-06.jpg

Lauren HuttonΑκολούθησε το allyou στο Instagram!