Αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks από τους δρόμους της Νέας Υόρκης - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα καλύτερα beauty looks από τους δρόμους της Νέας Υόρκης

Όλες οι fashionistas ξεχώρισαν με τις street style εμφανίσεις τους, κάνοντας αυτά τα μακιγιάζ και χτενίσματα!

17 Σεπτεμβρίου 2017

Αν και «τεχνικά» είναι ακόμη καλοκαίρι (κάτι 30άρια που χτυπάει ο υδράργυρος στην χώρα μας, το επιβεβαιώνει αυτό εξάλλου), σε άλλες χώρες του πλανήτη, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τα πράγματα διαφορετικά.

Ας πάρουμε για παράδειγμα, την Νέα Υόρκη. Μέχρι και εκεί, έχουν ακόμα «καλοκαίρι»! Και μιας και έχει ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδας, όπου οι Αμερικανοί σχεδιαστές παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την Άνοιξη 2018, οι παρακάτω stylish γυναίκες, συμπεριφέρονται λες και είναι…. «βαρύ» φθινόπωρο!

Οι street style εμφανίσεις τους, είτε αφορούν τα ρούχα ή τα beauty looks τους είναι έχουν “Fall Vibes”. Αυτές οι θαυμάσιες γυναίκες λοιπόν, περπατούν στα πεζοδρόμια της πόλης με εκπληκτικά φθινοπωρινά χρώματα στα μαλλιά, από ξανθές αποχρώσεις, πλούσιες, θερμές καστανές, μέχρι και πιο extreme πράσινες! Άσε που δείχνουν τις bold επιλογές τους σε σκούρα χείλη και αψεγάδιαστη, λευκή επιδερμίδα!

Μην σε καθυστερώ άλλο, γιατί παρακάτω θα βρεις φουλ έμπνευση για τα upcoming φθινοπωρινά σου beauty looks!

2018_ss_beautylooks_nyfw_01.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_02.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_03.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_04.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_05.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_06.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_07.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_08.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_09.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_10.jpg2018_ss_beautylooks_nyfw_11.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!
Подробнее на сайте: https://robustauto.ru https://catchcomputer.ru https://dircomputer.ruhttps://autotodrive.ru
https://avtoforward.ruhttps://freshcomputer.ru https://clearcomputer.ru
https://repairurauto.ruhttps://proavtoremont.ruhttps://ddauto.ruhttps://computertab.ruGo to top of pagehttps://controlcomputer.ru https://runcomputer.ruhttps://oncomputer.ru https://init-pc.ru