Όμορφα χτενίσματα κατάλληλα για το γυμναστήριο - AllYou.gr

Search

Όμορφα χτενίσματα κατάλληλα για το γυμναστήριο

Για να δείχνεις άψογη ακόμα και στο γυμναστήριο!

24 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Όσο κι αν αγαπάμε τον εαυτό μας, ακόμα και όταν είμαστε αχτένιστες, άβαφτες και απεριποίητες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, κάποιες στιγμές της ζωής μας. Μία απ’ αυτές είναι στο γυμναστήριο!

Ναι, όταν γυμναζόμαστε θα ιδρώσουμε, θα γίνει το δέρμα μας κατακόκκινο από την πίεση και την ένταση, αλλά τα μαλλιά μας, δεν χρειάζεται να έχουν την ίδια… μοίρα.

Είναι αυτά που μπορούν να μείνουν «ανέγγιχτα» και που θα μας κάνουν να δείχνουμε πιο περιποιημένες ακόμα κι αν ο ιδρώτας τρέχει τουλούμι.

Παίρνουμε λοιπόν, έμπνευση από τις αγαπημένες μας σταρ οι οποίες σαν γνωστές φαν της γυμναστικής κι αυτές, γνωρίζουν πώς να δείχνουν τα μαλλιά τους αψεγάδιαστα, ενώ γυμνάζονται!

Πάρε λοιπόν, ιδέες από αυτές τις γυναίκες και υιοθέτησε και εσύ κάποιο από τα παρακάτω χτενίσματα πριν επισκεφθείς το γυμναστήριο.

gymhairstyles_01.jpggymhairstyles_02.jpggymhairstyles_03.jpggymhairstyles_04.jpggymhairstyles_05.jpggymhairstyles_06.jpggymhairstyles_07.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!