Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εσύ ήξερες ότι οι μάσκες φωτοθεραπείας στο σπίτι είναι το επόμενο level στο skincare?

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τις μάσκες! 



Η επιστήμη της ομορφιάς εξελίσσεται, όλο και περισσότερα νέα προϊόντα υπόσχονται μόνιμα αποτελέσματα σε συνήθη δερματικά προβλήματα, στοχοποιούν τον χρόνο και τον εξαλείφουν. Μέρα την ημέρα η ομορφιά είναι όλο και περισσότερο στα δικά μας χέρια. Αν είσαι gadget maniac και λατρεύεις τις νέες τεχνολογίες που υπόσχονται μικρά θαύματα στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα βρεις σίγουρα ενδιαφέρουσες τις μάσκες φωτοθεραπείας για χρήση στο σπίτι.

Οι led μάσκες ομορφιάς είναι ικανές να δώσουν λύση σε κάθε ανησυχία σχετικά με την επιδερμίδα. Διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητες και καταπολεμούν την ακμή. Πως λειτουργούν; Αξιοποιούν το μπλε φως, το κόκκινο φως, το κίτρινο φως, το πράσινο φως και μερικές φορές και το λευκό φως, στοχεύοντας σε δερματικά προβλήματα με διάρκεια θεραπείας τα 10 μόλις λεπτά. Μπορεί να είναι λίγο ακριβές, αλλά αποτελούν πραγματική επένδυση για το πρόσωπό σου.

Πως να διαλέξεις τη δική σου Led μάσκα

#1. Όπως φαντάζεσαι τα μεγάλα μηχανήματα LED στα σπα και στα ιατρεία δερματολόγων είναι πολύ πιο ισχυρά από τις μάσκες στο σπίτι. Για να είναι αποτελεσματική μια μάσκα LED, πρέπει να είναι έχει μια λογική ποσότητα ακτινοβολίας ή ισχύος, αναφέρουν ειδικοί του Skincare. Αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέσω του κατασκευαστή ή στη σελίδα του προϊόντος, για να έχεις πλήρης ενημέρωση. 

#2. Κάθε χρώμα φωτός αντιστοιχεί σε συγκεκριμένα μήκη κύματος και είναι σημαντικά για να πετύχεις τους στόχους της δικής σου επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες της. Όλα αυτά τα προϊόντα οφείλουν φυσικά να έχουν την κατάλληλη έγκριση από τον FDA. Ενώ στο εμπόριο κυκλοφορούν δεκάδες και δεκάδες μάσκες προσώπου LED, μόνο ελάχιστες διαθέτουν την ανάλογη έγκριση. Και στην αναζήτηση για την απόκτηση μιας τέτοιας εξειδικευμένης συσκευής ομορφιάς, οφείλεις να κάνεις την έρευνά σου.

#3. Διάλεξε το σχέδιο που επιθυμείς και σου ταιριάζει για σίγουρα αποτελέσματα. Όποιο και αν είναι το στυλ που θα προτιμήσεις κάποια χαρακτηριστικά είναι αδιαπραγμάτευτα. Όπως ο αριθμός των φώτων LED και η κατανομή τους. Οι ειδικοί συμβουλεύουν πως όσο περισσότεροι οι λαμπτήρες LED της συσκευής, τόσο το καλύτερο. Θα πρέπει να είναι τοποθετημένοι κοντά μεταξύ τους και να υπάρχουν τουλάχιστον 100 ή περισσότεροι. 

Όσο ο χρόνος περνά θα αναζητάμε συνεχώς εναλλακτικούς τρόπους για ένα φρέσκο πιο λαμπερό πρόσωπο. Αν η μάσκα είναι το επόμενο βήμα στην κατάκτηση της τέλειας επιδερμίδας δεν αξίζει τον κόπο έστω να το δοκιμάσουμε; Αν έχεις ήδη ξεκινήσει να ψάχνεις, μην ξεχάσεις να προσέξεις όσα είπαμε. Αν πάλι όχι, μήπως να το ξανασκεφτείς;

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού