Τέλος στη ρίζα με αυτό το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ μυστικό - AllYou.gr

Search

Τέλος στη ρίζα με αυτό το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ μυστικό

Σου το αποκαλύπτει η... LOreal Professionnel!

18 Φεβρουαρίου 2016

Ως γυναίκα, ξέρεις καλά ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του ωραίου φύλου: η ηλικία. Και όχι η «ηλικία» αυτή καθαυτή απαραίτητα, αλλά όσα αναπόφευκτα την ακολουθούν. Το να δείχνουμε λίγο πιο ώριμες είναι ένα φυσικό και όμορφο γεγονός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δείχνουν και τα μαλλιά μας πιο... «ώριμα»! Ας το παραδεχτούμε: Η λευκή ρίζα είναι κάτι με το οποίο δεν θέλουμε να ερχόμαστε αντιμέτωπες. 

Τι κάνουμε όμως κάθε φορά που τα λευκά κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά το προγραμματισμένο μας ραντεβού στο κομμωτήριο αργεί ακόμα; Από εδώ και πέρα, σε διαβεβαιώ ότι μπορείς να μένεις ήσυχη. Και αυτό γιατί πρόκειται να σου αποκαλύψω το πιο σημαντικό και άμεσο μυστικό της γυναικείας ομορφιάς, που υπόσχεται να σε "σώσει" από την εμφάνιση της λευκής ρίζας: Την σειρά Hair Touch up, της LOreal Proffesionnel.

Για άλλη μια φορά, η κορυφαία εταιρεία στην περιποίηση των μαλλιών «σπάει» κάθε δεδομένο με το νέο μοναδικό προϊόν της. Συγκεκριμένα, η L’ Oréal Professionnel καινοτομεί και παρουσιάζει το 1ο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών, με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα. Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει μία προσωρινή λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, τη λευκή ρίζα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη της στο κομμωτήριο. 

Hair_touch_up_Dark_Blonde.png

Ποια είναι τα (πολλά) πλεονεκτήματα του Hair Touch up; Καταρχάς, χαρίζει -πραγματικά- φυσικό look. Καλύπτει τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέρει ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Και αυτό συμβαίνει λόγω της μοναδικής τεχνολογίας του. Για να καταλάβεις, το Hair Touch up συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του προϊόντος. Και το καλύτερο; Το Hair Touch Up διατίθεται σε τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου!

Νομίζω ότι σε έπεισα ήδη τι πρέπει να κάνεις μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο, σωστά; 

Το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο στα κομμωτήρια. Συμβουλεύσου τον κομμωτή σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!