Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τέλος στη ρίζα με αυτό το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ μυστικό

Σου το αποκαλύπτει η... LOreal Professionnel!


Κέλλυ Νόβακ

Ως γυναίκα, ξέρεις καλά ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του ωραίου φύλου: η ηλικία. Και όχι η «ηλικία» αυτή καθαυτή απαραίτητα, αλλά όσα αναπόφευκτα την ακολουθούν. Το να δείχνουμε λίγο πιο ώριμες είναι ένα φυσικό και όμορφο γεγονός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δείχνουν και τα μαλλιά μας πιο... «ώριμα»! Ας το παραδεχτούμε: Η λευκή ρίζα είναι κάτι με το οποίο δεν θέλουμε να ερχόμαστε αντιμέτωπες. 

Τι κάνουμε όμως κάθε φορά που τα λευκά κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά το προγραμματισμένο μας ραντεβού στο κομμωτήριο αργεί ακόμα; Από εδώ και πέρα, σε διαβεβαιώ ότι μπορείς να μένεις ήσυχη. Και αυτό γιατί πρόκειται να σου αποκαλύψω το πιο σημαντικό και άμεσο μυστικό της γυναικείας ομορφιάς, που υπόσχεται να σε "σώσει" από την εμφάνιση της λευκής ρίζας: Την σειρά Hair Touch up, της LOreal Proffesionnel.

Για άλλη μια φορά, η κορυφαία εταιρεία στην περιποίηση των μαλλιών «σπάει» κάθε δεδομένο με το νέο μοναδικό προϊόν της. Συγκεκριμένα, η L’ Oréal Professionnel καινοτομεί και παρουσιάζει το 1ο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών, με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα. Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει μία προσωρινή λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, τη λευκή ρίζα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη της στο κομμωτήριο. 

Hair_touch_up_Dark_Blonde.png

Ποια είναι τα (πολλά) πλεονεκτήματα του Hair Touch up; Καταρχάς, χαρίζει -πραγματικά- φυσικό look. Καλύπτει τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέρει ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Και αυτό συμβαίνει λόγω της μοναδικής τεχνολογίας του. Για να καταλάβεις, το Hair Touch up συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του προϊόντος. Και το καλύτερο; Το Hair Touch Up διατίθεται σε τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου!

Νομίζω ότι σε έπεισα ήδη τι πρέπει να κάνεις μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο, σωστά; 

Το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο στα κομμωτήρια. Συμβουλεύσου τον κομμωτή σου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.