Skip to main content

BEAUTY NEWS

Απόκτησε και εσύ λαμπερή επιδερμίδα σαν την Rooney Mara

Σου αποκαλύπτουμε τα μυστικά της!


Κέλλυ Νόβακ

Η Rooney Mara είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών στο Hollywood που διαθέτουν πάντα ένα «καθαρό» look. Προτιμάει τις πιο φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ της σε κάθε της εμφάνιση, κάνοντάς την μοναδική και ιδιαίτερη. Τόσο-όσο, όμως, ιδιαίτερη, ώστε να θέλουμε να αποκτήσουμε και εμείς παρόμοιο look.  

Ένα από τα μυστικά της είναι και η λαμπερή, λευκή και αλαβάστρινη επιδερμίδα της. Μία επιδερμίδα που αναζητάει κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται. Ειδικά στις μεγαλύτερες (ηλικίες) όπου το πρόσωπο και το δέρμα μας αναζητάει λίγη παραπάνω προσοχή. Η σύσφιξη του προσώπου αρχίζει να γίνεται μια από τις πιο βασικές επιθυμίες για το πρόσωπό μας.

Όλα αυτά μάς τα υπενθύμισε σε πρόσφατη εμφάνισή της η όμορφη ηθοποιός και ήταν αυτό το –για ακόμη μια φορά- μοναδικό beauty look της που μας έκανε να το επιθυμούμε και εμείς. Από τα μαλλιά και το μακιγιάζ, μέχρι και την λαμπερή της επιδερμίδα. Τα καλά νέα όμως είναι ότι σου αποκαλύπτω πώς να το αποκτήσεις και εσύ.

Για τα μαλλιά: Η Mara επέλεξε μια διπλή αλογοουρά για την εμφάνισή της. Για να την αποκτήσεις και εσύ, αρκεί να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου και να τα χωρίσεις σε δύο τμήματα, δημιουργώντας δύο αλογοουρές. Έπειτα σύνδεσε τις δύο, χρησιμοποιώντας ένα μεγαλύτερο λαστιχάκι. Ολοκλήρωσε με λίγη λακ, για έξτρα λάμψη.

Για το μακιγιάζ: Αρχικά, δώσε βάση στα φρύδια σου, χτενίζοντας και βάφοντάς τα σε μια λίγο πιο σκούρα απόχρωση από τα μαλλιά σου, για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα. Έπειτα, επίλεξε μια ανοιχτόχρωμη ροζ και λευκή σκιά για τα μάτια. Ολοκλήρωσε με ένα καφέ κραγιόν και καφέ ρουζ στα μάγουλα, για να αποκτήσεις και εσύ αυτό το ‘90s εμπνευσμένο αποτέλεσμα.

beauty-secret-rooney-mara-01.jpg

Για την επιδερμίδα: Δώσε «σχήμα» στο πρόσωπό σου, χρησιμοποιώντας την νέα σειρά Sculptwear της Clinique: Την Sculptwear Contouring Massage Cream Mask, το Sculptwear Lift and Contour Serum για το πρόσωπο και το λαιμό και το Sonic System Massage Treatment Applicator. Η χρήση της σειράς Sculptwear προσφέρει άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και λάμψη, από τις πρώτες εβδομάδες, χάρη στα προσεγμένα αλλά και μη αλλεργιογόνα συστατικά που διαθέτει.

 

clinique_sculptwear.jpg

 

Βρες την νέα σειρά Sculptwear σε όλα τα διαθέσιμα σημεία πώλησης Clinique. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.