Το πιο… φυσικό beauty brand παρουσιάζει την νέα του αντιρυτιδική σειρά - AllYou.gr

Search

Το πιο… φυσικό beauty brand παρουσιάζει την νέα του αντιρυτιδική σειρά

ΤΕΛΟΣ στις ρυτίδες!

10 Μαϊου 2016

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης Ιάκωβος Πουτάκογλου και Ζωή Ψαλίδα, δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον στο «The Sowl» στο Θησείο, με καλεσμένους στελέχη από τον χώρο της ομορφιάς.

Η παρουσίαση των προϊόντων BIOTEN ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως εμπεριστατωμένη.

Συγκεκριμένα, στη περίπτωση της νέας σειράς με υαλουρονικό οξύ, έγινε μια προσομοίωση για να γίνει κατανοητή η σημασία και η δράση του. Η νέα σειρά της bioten HYALURONIC 3D είναι μια ισχυρή αντιρυτιδική σειρά, σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει εντατική ενυδάτωση, άμεση και μακροχρόνια δράση, χάρη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέως. Αποτελείται από αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, κρέμα περιποίησης νύχτας και αντιρυτιδική κρέμα ματιών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου με υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας και σε εξαιρετικά καλή τιμή.

Επιπλέον, η σειρά SKIN DEFENCE εμπλουτίζεται με την κρέμα ημέρας με φυσικό εκχύλισμα ροδιού και ενισχυμένο δείκτη προστασίας με SPF 30.

Τη σειρά των αδυνατιστικών προϊόντων συμπληρώνει το νέο Cellufight Cryo-Sculpt Gel που περιέχει ένα δροσερό και ισχυρό συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών.

biotenevent-01.jpg

biotenevent-02.jpg

biotenevent-03.jpg

biotenevent-04.jpg

biotenevent-05.jpg

biotenevent-06.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης