Βλεφαρίδες glitter: Eίναι αυτή η επόμενη τάση; - AllYou.gr

Search

Βλεφαρίδες glitter: Eίναι αυτή η επόμενη τάση;

Αν θες κυριολεκτικά λαμπερό βλέμμα τις γιορτές, εδώ είσαι!

30 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Αγαπώ τα Χριστούγεννα. Τα αγαπώ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά από μικρό παιδί μου άρεσαν πολύ! Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι στην όψη χριστουγεννιάτικων στολισμών –ακόμη και των πιο υπερβολικών-, λυγίζω!

Παρόλα αυτά, έχω και κάποια όρια, σαν κυνική που είμαι κατά βάθος. Και ίσως, η ομορφιά να είναι εκεί που βάζω αυτά τα όρια.

Όχι σήμερα, όμως. Θαρρώ πώς η τελευταία τάση στο Instagram, ίσως τελικά να μου αρέσει, όσο «τρελή» κι αν είναι!

Ποια είναι αυτή; Οι βλεφαρίδες glitter! Ναι, μετά τα χριστουγεννιάτικα φρύδια, έρχονται τώρα τα “glitter lashes” να φέρουν… λαμπερό βλέμμα στις εορταστικές εμφανίσεις μας.

Όταν είδα τις φωτογραφίες, η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα. Αλλά κοιτάζοντας καλύτερα, συνειδητοποίησα ότι ίσως τελικά αυτό το trend να είναι fun! Και αν μη τι άλλο, χρειαζόμαστε λίγη διασκέδαση στην ζωή μας!

Την τάση είδα από την user Regina (@coolgirlswearmugler), η οποία πρωτοσύστησε σε εμάς, τις glossy αυτές βλεφαρίδες!

Η ίδια για να τις αποκτήσει, κολλάει στις πραγματικές τις βλεφαρίδες, μικρά χρωματιστά κομματάκια από glitter γιρλάντες ή από οποιοδήποτε άλλο υλικό που θα προσφέρει ένα… glitter-y αποτέλεσμα!

Και εντάξει, το καταλαβαίνω ότι είσαι σκεπτική, κι ότι πολύ πιθανό είναι να μην δοκιμάσεις αυτή την τάση, αλλά μήπως θα έπρεπε; Μόνο και μόνο για να αποχαιρετήσεις αυτή την χρονιά, κάνοντας κάτι τολμηρό και θαρραλέο; Έστω και αν αυτό είναι να βάλεις glitter βλεφαρίδες!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!