Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα 2000s επέστρεψαν και επίσημα

Ο Alexander Wang μας ξανασυστήνει το πιο… άγαρμπο αξεσουάρ μαλλιών από τα ‘00s!


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, τα ‘00s! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μόδα τους επέστρεψε! Και όχι μόνο στα ρούχα μας, αλλά και στα μαλλιά μας!

Θυμάσαι λοιπόν, που κάποτε φοράγαμε στα μαλλιά (ή αν είσαι μικρή, θυμάσαι την μητέρα σου να τα φοράει) αυτά τα τεράστια κλάμερ από ταρταρούγα; Ε, λοιπόν, αυτό το αξεσουάρ που άγαρμπα έπιανε τα μαλλιά μας, έρχεται να ξαναμπεί στην ζωή μας (αν το θελήσουμε φυσικά)!

Ο Alexander Wang για την Fall 2018 συλλογή που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, μας προτείνει να βάλουμε και πάλι στα χτενίσματα μας το λεγόμενο “claw clip” aka κλάμερ, aka κλιπ μαλλιών!
 

 alexanderwang_hairclip_zeros_fw18_01.jpg
 

Τα looks της συλλογής συμπλήρωνε λοιπόν, μια γαλλική πλεξούδα την οποία οι hairstylists «έστριψαν» και έπιασαν με ένα ασημί, μεταλλικό clip!
 

alexanderwang_hairclip_zeros_fw18_04.jpg
Οπότε, θέλεις να βγεις για ποτό το βράδυ; Κότσο σινιόν και κλάμερ! Θέλεις να πας στην δουλειά; Χαμηλή αλογοουρά και κλάμερ! 
alexanderwang_hairclip_zeros_fw18_02.jpg

alexanderwang_hairclip_zeros_fw18_03.jpg
 

Φυσικά, επειδή μας υποδεικνύει αυτό το αξεσουάρ μαλλιών ο Alexander Wang, ως τάση αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει με τυφλά τα μάτια να την ακολουθήσουμε. Και οποιαδήποτε τάση γενικότερα!

Παρόλα αυτά, είτε αυτή η τάση είναι του… γούστου σου, είτε όχι, προετοιμάσου να την δεις σύντομα να κατακλύζει το feed μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.