Skip to main content

BEAUTY TIPS

Οδηγός styling

Το χάδι του καλοκαιριού στα μαλλιά σου: πότε σε ευνοεί και πότε σε "χαλάει"...


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Αντιμετώπισε τις... κακές μέρες που προκαλεί η ζέστη και η υγρασία στα μαλλιά σου, αλλά μην ξεχνάς πως θα έδινες τα πάντα για να διατηρήσεις λίγο παραπάνω το φυσικό look τους μετά τη θάλασσα!

Το αλατισμένο νερό είναι το καλύτερο «εργαλείο» για εύκολο styling, γιατί δίνει όγκο και κράτημα. Αν, μάλιστα, έχεις λεπτή τρίχα και λιπαρές ρίζες, μία βουτιά θα… σε πείσει. Αν, πάλι, είσαι λάτρις του wild look, το αλάτι της θάλασσας σε συνδυασμό με τον ήλιο θα σου χαρίσει ατίθασες μπούκλες. 

Φριζάρισμα στοπ: Άπλωσε ένα προϊόν conditioner που δεν ξεβγάζεται, σε συνδυασμό με κάποια κρέμα για μπούκλες. Στη συνέχεια, χώρισε τα μαλλιά σε πολλά μέρη και φτιάξε κοτσίδες. Όταν τις ελευθερώσεις, τα μαλλιά σου όχι μόνο θα είναι τιθασευμένα και θα αποκτήσουν μια γοητευτική, ελεύθερη φόρμα. 

Για βραδινές εμφανίσεις: Επίλεξε το look των ίσιων sleek μαλλιών. Για να το πετύχεις, χρησιμοποίησε ένα κατάλληλο προϊόν styling. Εναλλακτικά, μια ψηλή αλογοουρά ή μια μπαντάνα θα κάνουν το στυλ σου πιο νεανικό.

Tips... επί κεφαλής 

* Άπλωσε καθημερινά ένα conditioner που δεν ξεβγάζεται και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. 

* Εάν η τρίχα σου είναι πολύ λεπτή: Ανακάτεψε σε ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ ελάχιστο conditioner με νερό και ψέκασε στη διάρκεια της ημέρας τα μαλλιά σου.΄Ετσι, θα τα διατηρείς λεία και απαλά χωρίς να «βαραίνουν».

* Εάν, για κάποιο λόγο, δεν πήρες μαζί σου το αντιηλιακό μαλλιών στην παραλία, άπλωσε μόνο στις άκρες των μαλλιών μια ποσότητα από το αντιηλιακό για όλο το σώμα, ώστε να τα προστατέψεις από την ψαλίδα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ