1ο ραντεβού; Αυτά είναι τα 3 λάθη που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις (Τhe Beauty Edition) - AllYou.gr

Search

1ο ραντεβού; Αυτά είναι τα 3 λάθη που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις (Τhe Beauty Edition)

Για να είσαι πάντα λαμπερή!

09 Φεβρουαρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Όπως και στην μόδα, έτσι και στο κομμάτι της ομορφιάς, εμάς τις γυναίκες μάς πιάνει πάντα άγχος για το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας ή πώς θα φορέσουμε το μακιγιάζ μας στο πρώτο ραντεβού. Και επειδή η ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου πλησιάζει… επικίνδυνα και όλο και κάποιο ραντεβουδάκι θα έχεις κανονίσει, παρακάτω σε συμβουλεύω για τα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο πρόσωπο και τα μαλλιά σου, αυτή την σημαντική για εσένα βραδιά.

Αρκεί να αποφύγεις τα τρία παρακάτω λάθη, αφενός όλες έχουμε κατά καιρούς κάνει και που αφετέρου ενδέχεται να αποτέλεσαν και την αιτία που δεν… έδεσε το γλυκό με το υποψήφιο αγόρι!

1. Μην κάνεις υπερβολές: Το πρώτο ραντεβού δεν έχει «χώρο» για υπερβολές στο μακιγιάζ. Άσε την φυσική σου ομορφιά να εντυπωσιάσει τον συνοδό σου. 

2. Πρόσεξε το χτένισμα που θα επιλέξεις: Ενώ είναι σε όλες μας πιο εύκολο να πιάσουμε απλά τα μαλλιά μας σε μια αλογοουρά ή σε κότσο, προτίμησε στο ραντεβού να τα αφήσεις κάτω, καθώς έτσι θα δημιουργήσεις μία πιο.. μοιραία εικόνα. 

3. Aπόφυγε τους πειραματισμούς: Απέφυγε τις εκάστοτε τάσεις της μόδας στα μαλλιά και το μακιγιάζ και προτίμησε πιο κλασικά looks. Επίλεξε, δηλαδή, ένα μακιγιάζ ή χτένισμα που "φοράς" συχνά και ξέρεις ότι σου ταιριάζει και άφησε τους πειραματισμούς για το βράδυ που θα βγεις με τις φίλες σου!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!