Skip to main content

BEAUTY TIPS

1ο ραντεβού; Αυτά είναι τα 3 λάθη που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις (Τhe Beauty Edition)

Για να είσαι πάντα λαμπερή!


Κέλλυ Νόβακ

Όπως και στην μόδα, έτσι και στο κομμάτι της ομορφιάς, εμάς τις γυναίκες μάς πιάνει πάντα άγχος για το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας ή πώς θα φορέσουμε το μακιγιάζ μας στο πρώτο ραντεβού. Και επειδή η ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου πλησιάζει… επικίνδυνα και όλο και κάποιο ραντεβουδάκι θα έχεις κανονίσει, παρακάτω σε συμβουλεύω για τα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο πρόσωπο και τα μαλλιά σου, αυτή την σημαντική για εσένα βραδιά.

Αρκεί να αποφύγεις τα τρία παρακάτω λάθη, αφενός όλες έχουμε κατά καιρούς κάνει και που αφετέρου ενδέχεται να αποτέλεσαν και την αιτία που δεν… έδεσε το γλυκό με το υποψήφιο αγόρι!

1. Μην κάνεις υπερβολές: Το πρώτο ραντεβού δεν έχει «χώρο» για υπερβολές στο μακιγιάζ. Άσε την φυσική σου ομορφιά να εντυπωσιάσει τον συνοδό σου. 

2. Πρόσεξε το χτένισμα που θα επιλέξεις: Ενώ είναι σε όλες μας πιο εύκολο να πιάσουμε απλά τα μαλλιά μας σε μια αλογοουρά ή σε κότσο, προτίμησε στο ραντεβού να τα αφήσεις κάτω, καθώς έτσι θα δημιουργήσεις μία πιο.. μοιραία εικόνα. 

3. Aπόφυγε τους πειραματισμούς: Απέφυγε τις εκάστοτε τάσεις της μόδας στα μαλλιά και το μακιγιάζ και προτίμησε πιο κλασικά looks. Επίλεξε, δηλαδή, ένα μακιγιάζ ή χτένισμα που "φοράς" συχνά και ξέρεις ότι σου ταιριάζει και άφησε τους πειραματισμούς για το βράδυ που θα βγεις με τις φίλες σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.