Τα όμορφα μαλλιά, όμορφα (δεν) καίγονται! - AllYou.gr

Search

Τα όμορφα μαλλιά, όμορφα (δεν) καίγονται!

Η νέα γενιά σεσουάρ όχι απλώς δεν τα ταλαιπωρεί, αλλά ενισχύει τη λάμψη τους και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

07 Σεπτεμβρίου 2014

Το πιστολάκι είναι ένα hot tool που δε λείπει από καμία γυναίκα, είτε για απλό στέγνωμα μαλλιών, είτε για styling. Φυσικά, η θερμότητα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά μας, για αυτό θα πρέπει το πιστολάκι μας να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πιο φιλικό προς τα μαλλιά, δίνοντάς μας όμως το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη της αγοράς; Σεσουάρ για τα μαλλιά υπερενισχυμένα με ιοντική τεχνολογία. Στις εν λόγω συσκευές, οι ειδικοί έχουν ενσωματώσει ένα είδος ορυκτού που ονομάζεται τουρμαλίνης. Αυτό, όταν ενεργοποιείται, παράγει αρνητικά ιόντα τα οποία μειώνουν το χρόνο που χρειάζεται για το στέγνωμα ή το ίσιωμα. Έτσι, μειώνεται και η ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά από τη χρήση του σεσουάρ. Καθώς περιορίζονται οι φθορές που προκαλεί η θερμότητα, η υγεία των μαλλιών αποκαθίσταται και διατηρείται… σε πείσμα του συστηματικού styling!

Tip: Πριν χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι, άφησε όσο περισσότερο μπορείς τα μαλλιά σου να στεγνώσουν με τον φυσικό αέρα ή τύλιξέ τα με μια πετσέτα όσο περιμένεις. Έτσι θα χρειαστεί λιγότερη ώρα για στέγνωμα με το πιστολάκι, συνεπώς λιγότερη φθορά για τα μαλλιά σου. Τέλος, να θυμάσαι πως για να χρησιμοποιήσεις βούρτσα για το styling, τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι κατά 80-90% στεγνά!

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!