Τα όμορφα μαλλιά, όμορφα (δεν) καίγονται! - AllYou.gr

Search

Τα όμορφα μαλλιά, όμορφα (δεν) καίγονται!

Η νέα γενιά σεσουάρ όχι απλώς δεν τα ταλαιπωρεί, αλλά ενισχύει τη λάμψη τους και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

07 Σεπτεμβρίου 2014

Το πιστολάκι είναι ένα hot tool που δε λείπει από καμία γυναίκα, είτε για απλό στέγνωμα μαλλιών, είτε για styling. Φυσικά, η θερμότητα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά μας, για αυτό θα πρέπει το πιστολάκι μας να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πιο φιλικό προς τα μαλλιά, δίνοντάς μας όμως το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη της αγοράς; Σεσουάρ για τα μαλλιά υπερενισχυμένα με ιοντική τεχνολογία. Στις εν λόγω συσκευές, οι ειδικοί έχουν ενσωματώσει ένα είδος ορυκτού που ονομάζεται τουρμαλίνης. Αυτό, όταν ενεργοποιείται, παράγει αρνητικά ιόντα τα οποία μειώνουν το χρόνο που χρειάζεται για το στέγνωμα ή το ίσιωμα. Έτσι, μειώνεται και η ταλαιπωρία που υφίστανται τα μαλλιά από τη χρήση του σεσουάρ. Καθώς περιορίζονται οι φθορές που προκαλεί η θερμότητα, η υγεία των μαλλιών αποκαθίσταται και διατηρείται… σε πείσμα του συστηματικού styling!

Tip: Πριν χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι, άφησε όσο περισσότερο μπορείς τα μαλλιά σου να στεγνώσουν με τον φυσικό αέρα ή τύλιξέ τα με μια πετσέτα όσο περιμένεις. Έτσι θα χρειαστεί λιγότερη ώρα για στέγνωμα με το πιστολάκι, συνεπώς λιγότερη φθορά για τα μαλλιά σου. Τέλος, να θυμάσαι πως για να χρησιμοποιήσεις βούρτσα για το styling, τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι κατά 80-90% στεγνά!

Hot αυτή τη στιγμή!

ΟΜΟΡΦΙΑ

5 προϊόντα για μια επιτυχημένη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς

Αυτά τα προϊόντα θα ξεκινήσουν την ημέρα σου σωστά!
ΤΑΞΙΔΙ

Αυτό είναι το πιο αγαπητό μνημείο στον κόσμο

Εκατομμύρια τουρίστες πιστεύουν ότι αυτό το μνημείο είναι κορυφαίο...
ΑΣΚΗΣΗ

6 σημάδια ότι πρέπει να γυμνάζεσαι περισσότερο

Το σώμα σου φωνάζει ότι θέλει γυμναστική. Το ακούς;
DO IT YOURSELF

3 tips για να έχεις όμορφο ύπνο

Απλές συμβουλές για να ξυπνήσεις φρέσκια και ξεκούραστη.
DO IT YOURSELF

Να τι θα φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Ακόμη και αν ο καιρός γράφει… μείον, εσύ θα είσαι in style!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά υπάρχουν τρόφιμα με αρνητικές θερμίδες;

Ώρα να μάθεις αν όντως υπάρχουν τρόφιμα που αποδίδουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανά ο οργανισμός για την πέψη τους.