Skip to main content

BEAUTY TIPS

ΑΥΤΕΣ οι συνήθειες κάνουν πιο έντονους τους μαύρους κύκλους

Απόφυγέ τις ΑΜΕΣΩΣ!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν είμαστε όλοι experts όσον αφορά στο μακιγιάζ και την ομορφιά γενικότερα. Δεν είναι και απλή υπόθεση για να είμαι ειλικρινής, το καταλαβαίνω. Αλλά γι΄αυτό είμαι εγώ εδώ για να σε συμβουλεύω όσο καλύτερα μπορώ για τέτοια θέματα, έτσι ώστε να βελτιώνεσαι και εσύ και το μακιγιάζ σου καθημερινά!

Σήμερα θα σου μιλήσω για τους μαύρους κύκλους. Είναι ένα πρόβλημα που, λίγο-πολύ, όλες αντιμετωπίζουμε. Όλες δουλεύουμε σκληρά και δεν κοιμόμαστε πάντα σωστά, οπότε οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, είναι μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων… Φυσικά, και το μακιγιάζ είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα, όταν θέλουμε να καλύψουμε την κούραση της περιοχής των ματιών.

Παρόλα αυτά, παρατηρώ ότι πολλές γυναίκες δεν το κάνουν σωστά. Χρησιμοποιούν δηλαδή με λάθος τρόπο το μακιγιάζ τους, ενώ παράλληλα δεν προσέχουν την καθημερινή διατροφή τους.. Αλλά όπως σου είπα, εγώ είμαι εδώ για να σε βάλω… στον σωστό δρόμο!

#1. Χρησιμοποιείς την λάθος απόχρωση concealer: Προτίμησε μια απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή από το δέρμα σου.

#2. Τρως πολύ αλάτι: Το αλάτι προκαλεί πρηξίματα (και) στην περιοχή των ματιών, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σακούλες κάτω από τα μάτια.

#3. Δεν τρως αρκετά φρούτα και λαχανικά: Αυτό σημαίνει ότι σου λείπουν βιταμίνες, κάτι που επηρεάζει άμεσα την περιοχή των ματιών.

 #4. Δεν σκουπίζεις την μάσκαρα ή το eyeliner: Πολλές φορές «τρέχει» η μάσκαρα ή το eyeliner από τα ματιά, με αποτέλεσμα να μαζεύεται η βρωμιά στην περιοχή των ματιών, επηρεάζοντάς την αρνητικά. Σκούπιζε, λοιπόν, συχνά την περιοχή με ένα καθαρό πανάκι. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.