Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 tips για να λούζεις τα μαλλιά σου σωστά

Δε θα έχεις ποτέ τα μαλλιά που ονειρεύεσαι, αν δεν ακολουθείς αυτές τις συμβουλές.


Κέλλυ Νόβακ

Άλλοι λένε ότι δεν πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου συχνά. Άλλοι λένε ότι πρέπει να τα λούζεις κάθε μέρα. Όποια συμβουλή και να ακούσεις ένα πράγμα έχει απόλυτη σημασία: Το λούσιμο. Άπαξ και δεν λούζεις τα μαλλιά σου σωστά, τότε δεν έχει σημασία η συχνότητα. Γι’ αυτό και εγώ σου λύνω μια για πάντα την απορία αυτή και σου λέω τι πρέπει να κάνεις όταν λούζεις τα μαλλιά σου!

#1. Μην βάζεις πολύ σαμπουάν: Ή πολύ λίγο. Βρες μια μέση λύση η οποία θα καθαρίσει μεν τα μαλλιά σου αλλά δεν θα βαρύνει κιόλας.

#2. Ο τρόπος που τα λούζεις έχει σημασία: Ξεκίνα από το κρανίο κάνοντας κυκλικές κινήσεις και έπειτα συνέχισε προς τα αυτιά. Προσοχή! Οι κινήσεις σου να είναι απαλές!

#3. Βρες τα σωστά προϊόντα: Ανάλογα με τον τύπο μαλλιών που έχεις πρέπει να χρησιμοποιείς και τα σωστά προϊόντα. Συμβουλέψου τον / την κομμώτρια σου και επέμεινε στην ρουτίνα που θα σου προτείνει.

#4. Λούσε τα μαλλιά σου δύο φορές: Άλλος ένας λόγος για να μην χρησιμοποιείς πολύ σαμπουάν. Επίσης, έτσι θα επιτρέψεις στο προϊόν να κάνει τα… μαγικά του.

#5. Λούσε στα σωστά σημεία: Χρησιμοποίησε το σαμπουάν στα πιο βρώμικα σημεία των μαλλιών έτσι ώστε να καθαρίσουν σωστά και το conditioner στις περιοχές που είναι περισσότερο κατεστραμμένη η τρίχα (βλ. άκρες).

  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.