Πως να εφαρμόζεις σωστά τον αφρό μαλλιών - AllYou.gr

Search

Πως να εφαρμόζεις σωστά τον αφρό μαλλιών

Είτε έχεις σγουρά μαλλιά είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι αυτές οι συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες.

03 Οκτωβρίου 2016

Ξέχνα για λίγο τα… κοκκαλωμένα από τον αφρό μαλλιά και τις αφυδατωμένες άκρες. Όλα αυτά ισχύουν στο παρελθόν. Οι φόρμουλες για τους αφρούς των μαλλιών έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Οι νέες συνθέσεις τους περιέχουν ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά μέχρι και να δυναμώσουν. Η σύστασή τους έχει γίνει πιο ελαφριά κάνοντας τα μαλλιά σου να δείχνουν ανάλαφρα και λαμπερά. Παρόλα αυτά, συζητώντας με πολλές γυναίκες, συνειδητοποιώ ότι δεν γνωρίζουν πώς να εφαρμόσουν σωστά τον αφρό και ακόμη σημαντικότερο, πιστεύουν ότι η εφαρμογή του αφορά μόνο τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Για να σου λύσω λοιπόν μια για πάντα την απορία, σου λέω να παρακάτω πώς τον εφαρμόζεις σωστά.

#1. Αρχικά, βρέξε τα μαλλιά σου. Έπειτα αφού τα σκουπίζεις ελαφρά με μια πετσέτα και όσο είναι ακόμη νωπά εφάρμοσε τον αφρό. Ανακίνησε πολύ καλά το μπουκάλι πριν το εφαρμόσεις, διαφορετικά το προϊόν θα βγει έχοντας υγρή μορφή κάνοντας την τρίχα να κοκκαλώσει.

#2. Ξεκίνα από τις ρίζες των μαλλιών σου και τμηματικά άρχισε να εφαρμόζεις τον αφρό. Έπειτα προχώρησε προς τα κάτω μέχρι και τις άκρες. Προσπάθησε να μοιράσεις ίσα τον αφρό σε όλα τα μαλλιά.

#3. Στέγνωσε τα μαλλιά σου.

#4. Ήρθε η ώρα του styling. Μπορείς τώρα να κάνεις τα μαλλιά σου σε όποιο στιλ και αν προτιμάς, μόνο που αυτή την φορά το χτένισμα θα αντέξει πολύ περισσότερο απ΄ότι πριν.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!