Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πως να εφαρμόζεις σωστά τον αφρό μαλλιών

Είτε έχεις σγουρά μαλλιά είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι αυτές οι συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέχνα για λίγο τα… κοκκαλωμένα από τον αφρό μαλλιά και τις αφυδατωμένες άκρες. Όλα αυτά ισχύουν στο παρελθόν. Οι φόρμουλες για τους αφρούς των μαλλιών έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Οι νέες συνθέσεις τους περιέχουν ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά μέχρι και να δυναμώσουν. Η σύστασή τους έχει γίνει πιο ελαφριά κάνοντας τα μαλλιά σου να δείχνουν ανάλαφρα και λαμπερά. Παρόλα αυτά, συζητώντας με πολλές γυναίκες, συνειδητοποιώ ότι δεν γνωρίζουν πώς να εφαρμόσουν σωστά τον αφρό και ακόμη σημαντικότερο, πιστεύουν ότι η εφαρμογή του αφορά μόνο τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Για να σου λύσω λοιπόν μια για πάντα την απορία, σου λέω να παρακάτω πώς τον εφαρμόζεις σωστά.

#1. Αρχικά, βρέξε τα μαλλιά σου. Έπειτα αφού τα σκουπίζεις ελαφρά με μια πετσέτα και όσο είναι ακόμη νωπά εφάρμοσε τον αφρό. Ανακίνησε πολύ καλά το μπουκάλι πριν το εφαρμόσεις, διαφορετικά το προϊόν θα βγει έχοντας υγρή μορφή κάνοντας την τρίχα να κοκκαλώσει.

#2. Ξεκίνα από τις ρίζες των μαλλιών σου και τμηματικά άρχισε να εφαρμόζεις τον αφρό. Έπειτα προχώρησε προς τα κάτω μέχρι και τις άκρες. Προσπάθησε να μοιράσεις ίσα τον αφρό σε όλα τα μαλλιά.

#3. Στέγνωσε τα μαλλιά σου.

#4. Ήρθε η ώρα του styling. Μπορείς τώρα να κάνεις τα μαλλιά σου σε όποιο στιλ και αν προτιμάς, μόνο που αυτή την φορά το χτένισμα θα αντέξει πολύ περισσότερο απ΄ότι πριν.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.