Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα «σώσεις» τα μισοτελειωμένα καλλυντικά σου

Κράτησε όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα μέχρι το τέλος!


Κέλλυ Νόβακ

Το να έχεις μια πλήρη συλλογή από καλλυντικά προϊόντα μέσα στο νεσεσέρ σου, δεν είναι και η πιο… οικονομική υπόθεση. Απαιτείται ένα αξιοσημείωτο ποσό που πρέπει να επενδύεις κατά καιρούς για το μακιγιάζ σου, σε προϊόντα που όχι μόνο σου αρέσουν αλλά και που είναι καλής ποιότητας.

Όταν έρχεται λοιπόν η στιγμή όπου δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, είτε γιατί τελειώνουν, είτε γιατί με τον καιρό η σύνθεσή τους έχει αλλάξει, δεν υπάρχει λόγος να τα πετάξουμε κατευθείαν στα σκουπίδια. Υπάρχουν μερικά έξυπνα τρικ που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις μέχρι και την… τελευταία σταγόνα τους!

Sheet Masks

Την έξτρα ποσότητα που έχουν πάντα οι sheet masks όταν τις ανοίγεις, μην τη πετάξεις. Άπλωσέ την στο υπόλοιπο σώμα σου για παραπάνω ενυδάτωση!

Κραγιόν

Όταν τελειώνει το αγαπημένο σου κραγιόν και δεν μπορείς καν να το απλώσεις στα χείλη, τότε κάνε το εξής: Με ένα πινέλο αφαίρεσε από το δοχείο του και μετάφερέ το σε ένα άλλο. Πρόσθεσε 1-2 σταγόνες από ένα φυσικό έλαιο και ανακάτεψε καλά. Θα αποκτήσει και πάλι βελούδινη υφή, ενώ με ένα πινέλο ή το δάχτυλό σου, θα μπορείς και πάλι να το φορέσεις στα χείλη.

Lip gloss

Για να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το lip gloss σου, βάλ’το σε ένα ποτήρι με ζεστό –όχι καυτό- νερό και άφησε για 5 λεπτά. Έπειτα, αυτό θα γίνει και πάλι ρευστό και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά!

Σκιά ματιών

Εάν έχει σπάσει η σκιά ματιών σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αφαιρέσεις από το δοχείο της και να την βάλεις σε ένα μπολ. Έπειτα, ανακάτεψε και πάτησέ την καλά με ένα κουτάλι, για να αποκτήσει και πάλι μαλακή υφή. Άδειασε είτε στο ίδιο ή σε ένα νέο δοχείο. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.