Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 προϊόντα ομορφιάς για να ετοιμαστείς το πρωί μέσα σε 5’

Η πρωινή προετοιμασία μόλις έγινε πολύ πιο εύκολη!


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω το πρωί. Ο ήλιος είναι πιο φωτεινός. Οι δρόμοι πιο ήσυχοι (οκέι, όχι πάντα) και η μυρωδιά του καφέ, ξυπνάει τις αισθήσεις! Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται να ετοιμαστώ, όλα… σκοτεινιάζουν μέσα μου. Νιώθω ένα «βάρος» και ένα άγχος με το γεγονός ότι πρέπει να φτιαχτώ! Όλα αυτά μέχρι και πριν λίγο καιρό βασικά, γιατί αποφάσισα να τη… δω αλλιώς. Ανακάλυψα, λοιπόν, ένα πολύ πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να ετοιμάζομαι το πρωί. Με την βοήθεια 5 προϊόντων ομορφιάς (και ενός… μυστικού όπλου!), όλα γίνονται πιο εύκολα. Αρκεί να διαλέξεις τα σωστά προϊόντα! Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε!

#1. Αντίο foundation. Γεια σου serum

Αποφάσισα ότι για μια πραγματικά λαμπερή όψη, το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα καλό serum. Τυχόν σημάδια ή ατέλειες προσώπου, μπορεί να καλύψω στα γρήγορα με λίγο concealer.

#2. Εyeliner και…ξερό ψωμί

Ποιος είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δείχνεις εντυπωσιακή μέσα σε 5 λεπτά; Μα, με την χρήση ενός eyeliner στα μάτια φυσικά! Θα τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα και σίγουρα πιο λάγνα!

#3. Έντονο βλέμμα

Συμπληρωματικά με το eyeliner, «πετάω» και μια γρήγορη στρώση μάσκαρας, έτσι για ένα πιο εντυπωσιακό ακόμη, αποτέλεσμα!

#4. Tέλεια φρύδια στο άψε-σβήσε

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτιάξω τα φρύδια μου. Τα βάφω στα… κλεφτά με το μολύβι φρυδιών ή για ακόμη πιο γρήγορες κινήσεις, χρησιμοποιώ ένα brow gel που με το βουρτσάκι του, μπορώ να τα χτενίσω αλλά και να τα «γεμίσω» παράλληλα, κάνοντάς τα να δείχνουν σούπερ πυκνά!

#5. Λίγο κραγιόν για τον δρόμο

Εννοείται ολοκληρώνω με ένα ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας που δεν θα χρειαστεί να ανανεώσω μέσα στις επόμενες ώρες. Για αυτές τις περιπτώσεις, επιλέγω nude αποχρώσεις που μπορώ να εφαρμόσω πιο εύκολα στα χείλη και που δεν χρειάζονται απαραίτητα μολύβι χειλιών.

#6. Το «μυστικό όπλο»

Φυσικά και δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς άρωμα. Τελευταία έχω… κολλήσει με την νέα συλλογή αρωμάτων της MAC Cosmetics, Shadescents και ειδικά με το… λαχταριστό Velvet Teddy άρωμα (ταιριάζει άψογα και με το ομώνυμο κραγιόν της εταιρίας, σε nude απόχρωση που φόράω για κραγιόν!), το οποίο αφήνει μια γλυκιά «επίγευση», με τις μυρωδιές μελιού και κρεμώδουs musk!
 

6bp-for5min-morning-prep-01.JPG

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.