Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ο πιο γρήγορος τρόπος να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου

Για τις ημέρες εκείνες που τρέχεις και δεν φτάνεις!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι πιστή φαν της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μου. Όσον αφορά την επιδερμίδα μου τουλάχιστον. Είναι από τις πιο σημαντικές συνήθειες που προσπαθώ να έχω σε καθημερινή βάση. Παρόλα αυτά, γνωρίζεις πολύ καλά πόσο πολυάσχολη είναι η καθημερινότητά μας, στις ημέρες μας. Λίγο η δουλειά, λίγο τα παιδιά, λίγο τα χόμπι ή η γυμναστική και όλα μας κάνουν να έχουμε μια full time ρουτίνα!

Για τις ημέρες εκείνες λοιπόν, που τρέχεις και δεν φτάνεις και το να εφαρμόσεις την καθιερωμένη κρέμα ημέρας-serum-κρέμα ματιών στο πρόσωπο φαντάζει αδιανόητο, σου προτείνω να δοκιμάσεις το εξής: αντί να παραλείψεις τελείως την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου, μπορείς εύκολα και γρήγορα να την ενισχύεις απλώνοντας ή ψεκάζοντας ένα toner.

Τι είναι το toner

Συνήθως η βάση ενός toner είναι το νερό. Είτε αυτό που φτιάχνεις στο σπίτι (βλ. ροδόνερο, toner με βιταμίνη C κτλ.), είτε αυτά που βρίσκεις έτοιμα στο εμπόριο πρέπει να έχουν βάση το νερό και να εμπλουτίζονται με βιταμίνες και αγνά συστατικά.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς toner

Είναι σούπερ ενυδατικό, καθαρίζει την επιδερμίδα ενώ δημιουργεί ένα αόρατο «φιλμ», προστατεύοντάς την από τους ρύπους και την σκόνη του περιβάλλοντος.

Must-have προϊόν για την άνοιξη (και για όλο τον χρόνο, για την ακρίβεια!) είναι το καταπληκτικό Grape Water της Claudalie. Έχει ως βάση το νερό και διαθέτει 100% βιολογικά σταφύλια τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το συγκεκριμένο προϊόν θρέφει, ενυδατώνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα.

Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. 

 

1product-for-skin-hydration-01.jpg 1product-for-skin-hydration-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.