Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μήπως το δέρμα σου διψάει;

5 πράγματα που θα το… ξεδιψάσουν!


Κέλλυ Νόβακ

Πολύ σημαντική ερώτηση: Μήπως το δέρμα σου διψάει; Ή καλύτερα… Ξέρεις αν το δέρμα σου διψάει; Γιατί είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας, είτε είσαι στην παραλία, είτε χουχουλιάζεις μπροστά από το τζάκι το δέρμα σου χρειάζεται ε-ν-υ-δ-ά-τ-ω-σ-η!

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να γνωρίζεις τι έχει ανάγκη το δέρμα σου και γενικά ο οργανισμός σου! Πρέπει να είναι πάντα… χαρούμενο, αν θέλεις να είσαι και εσύ χαρούμενη και κυρίως λαμπερή και δροσερή!

Αν δεν ξέρεις λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις, no worries! Σου λέω εγώ παρακάτω!

#1. Face mist

Πολλοί παραβλέπουν το face mist και δεν θα έπρεπε, ειδικά το καλοκαίρι! Ένα mist θα σου προσφέρει ενυδάτωση και γρήγορα! Δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου λοιπόν!

#2. Απολέπιση

Η απολέπιση είναι σημαντική για έναν βασικό λόγο: διατηρεί υγιές το δέρμα. Είναι κάτι σαν να κουρεύεις το γκαζόν. Το καθαρίζεις για να βγει ακόμα πιο υγιές! Άσε που με την απολέπιση τα ενυδατικά προϊόντα που βάζεις μετά, έχουν μεγαλύτερη ισχύ!

#3. Serum

Για να καταλάβεις ένα serum προσφέρει βαθύτερη ενυδάτωση από μια ενυδατική κρέμα. Επίσης, δημιουργεί το τέλειο έδαφος για να απορροφηθεί η κρέμα ημέρας ακόμα καλύτερα!

#4. Ενυδατική κρέμα

Τι είναι η ρουτίνα ομορφιάς χωρίς ενυδατική κρέμα; Μια τρύπα στο νερό. Εφάρμοζε πρωί-βράδυ και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, φρόντισε να φοράς μια με λίγο πιο ελαφριά σύνθεση για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα σου.

#5. Μάσκα

Μια ενυδατική μάσκα είναι το Α και το Ω για την ενυδάτωση του προσώπου. Φρόντισε να βρεις μια που να ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου. Αν έχεις για π.χ ευαίσθητο δέρμα μια με χαμομήλι ή αλόη είναι ό,τι πρέπει για εσένα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.