Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 μη τοξικά έλαια ομορφιάς που θα θέλεις να αποκτήσεις τώρα

Για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, επιβάλλεται να βάλεις αυτά τα προϊόντα στην ρουτίνα ομορφιάς σου!


Κέλλυ Νόβακ

Είτε είσαι γενικά της υγιεινής διατροφής (μπορεί τα βιολογικά μανάβικα να έχουν χρυσαφίσει από εσένα), είτε λιγότερο, it’s okay. Γιατί από την στιγμή που σε καθημερινή βάση, είμαστε εκτεθειμένες σε τοξικές ουσίες είναι αναπόφευκτο να μην έρθει η επιδερμίδα μας, σε επαφή με αυτές.

Το θέμα, λοιπόν, είναι το τι κάνουμε για αυτή την κατάσταση. Γιατί το να αλλάξουμε όλα τα προϊόντα ομορφιάς μας, και να βάλουμε στη θέση τους πιο φυσικά, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να ψάξεις πολύ και να αλλάξεις προϊόντα που χρησιμοποιείς μια ζωή και που ξέρεις ότι έχουν καλό effect στην επιδερμίδα σου - μιλάμε για μια διαδικασία που πρέπει χρόνια για κάποιες γυναίκες.

Έτσι, λοιπόν, έρχονται σαν «σωτήρας» τα παρακάτω έλαια ομορφιάς. Είναι μη-τοξικά, και το καλύτερο; Κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα!

Επειδή, όμως, ένα έλαιο που εφαρμόζει άψογα στην δική μου επιδερμίδα, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει και το ίδιο στην δική σου, εγώ παρακάτω σου προτείνω τα 5 καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, για να τα δοκιμάσεις κι όλα, άμα ψήνεσαι...

Avocado Oil

Είναι γεμάτο με βιταμίνη Β αλλά και λιπαρά οξέα τα οποία ενυδατώνουν και «ξεπρήζουν» το δέρμα.

Εκχύλισμα bamboo

Είναι εξαιρετικά απορροφητικό και πολύ συχνά χρησιμοποιείται σε προϊόντα όπως πούδρες, αποσμητικά αλλά και σε προϊόντα μαλλιών. Αυτό το συστατικό επίσης δυναμώνει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

Camellia Oil

Προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα αλλά και μια όμορφη και φυσική λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Jojoba Oil

Αυτό το μη τοξικό συστατικό χρησιμοποιούν πολλές γενιές τώρα, για την περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ για το δέρμα και ενυδατικό. Αυτό που πρέπει να ξέρεις για το jojoba oil είναι ότι είναι πιο πιθανό να ταιριάξει με τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, από οποιοδήποτε άλλο έλαιο. Αυτό σημαίνει ότι κάνει για όλους τους τύπους δέρματος.

Raspberry Seed Oil

Το έλαιο αυτό που προκύπτει από τον καρπό των σμέουρων προσφέρει προστασία από τον ήλιο, ενώ απαλύνει το δέρμα και το «καλμάρει» από τυχόν φλεγμονές και ενοχλήσεις. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες αλλά και ώριμες επιδερμίδες.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα