Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 προϊόντα ομορφιάς που θα σε κάνουν να κοιμηθείς σαν… πουλάκι

ΖΖΖΖzzzzzzzzzzzzzzz….


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις αντιμετωπίζω από μικρή ηλικία, προβλήματα με τον ύπνο. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να κοιμηθεί εύκολα! Σκέφτομαι βλέπεις πάρα πολύ…. Χμ, οκέι όμως, καλές οι σκέψεις που μας κρατάνε σε υπερένταση, αλλά μετά από ένα δύσκολο και κουραστικό 24ωρο, ένας καλός και βαθύς ύπνος είναι το Α και το Ω και για να…. επιβιώσουμε την επόμενη μέρα, αλλά και για να ξυπνήσουμε με φρέσκο και υγιές δέρμα και όχι με μουντή επιδερμίδα και μαύρους κύκλους!

Τι κάνουμε λοιπόν, για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες; Σου λέω παρακάτω!

#1. Κάνε ένα καυτό μπάνιο

Θα χαλαρώσουν όλοι οι νευρώνες με ένα ζεστό αφρόλουτρο. Για να αποβάλλεις όλο το άγχος και το στρες, ρίξε στο αφρόλουτρο μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια λεβάντας και χαμομηλιού. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα αφρόλουτρο που περιέχει γάλα! Αν ήταν καλό το γάλα για την Βασίλισσα της Αιγύπτου, Κλεοπάτρα, θα είναι και για εσένα! Το γάλα θα κάνει το δέρμα λαμπερό και μαλακό!

#2. Άπλωσε την κατάλληλη κρέμα σώματος

Και η…. νικήτρια είναι μια λοσιόν που περιέχει λεβάντα! Γιατί ναι, η λεβάντα είναι άκρως χαλαρωτική. Η μυρωδιά αυτού του βοτάνου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις απόλυτα!

#3. Χρησιμοποίησε μάσκα νυκτός

Όχι μάσκα ενυδατική, αλλά από αυτές που καλύπτουν τα μάτια και δεν αφήνουν ίχνος φωτός να περάσει από μπροστά σου, αποσπώντας την προσοχή σου! Επίσης, μπορείς να βρεις στο εμπόριο μάσκες που προσφέρουν και μια αίσθηση δροσιάς (cooling masks), κάτι που καλμάρει τους νευρώνες του προσώπου σου.

#5. Μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Αυτή η μεταξωτή μαξιλαροθήκη κάνει θαύματα πια! Και δεν απορροφάει όλη την υγρασία από την τρίχα των μαλλιών μας, κρατώντας τα ενυδατωμένα, αλλά μας βοηθάει και να κοιμηθούμε! Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο άνετες από μια βαμβακερή μαξιλαροθήκη, η μεταξωτή θα διατηρήσει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ξεκούραστη (λειτουργώντας με τον ίδιο τρόπο, όπως και με τα μαλλιά). Για ακόμη περισσότερη χαλάρωση, μπορείς να ρίξεις μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας ή χαμομηλιού στο εσωτερικό του μαξιλαριού. Η μυρωδιά θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς πιο εύκολα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη