Skip to main content

BEAUTY TIPS

Nα τι κάνει η Jennifer Aniston και… "κρατιέται" τόσο καλά

Όλα τα τρικ της γνωστής σταρ για μια άψογη επιδερμίδα!


Κέλλυ Νόβακ

Πόσο μακιγιάζ μπορεί να έχει φορέσει ένας άνθρωπος, σαν την Jennifer Aniston, στην ζωή του; Λόγω της δουλειάς που κάνει, πάρα πολύ! Γι’ αυτό και η αγαπημένη μας Jennifer δίνει εξαιρετική σημασία στην ρουτίνα ομορφιάς της.

Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», απ’ όπου και την γνωρίσαμε. Από τότε θυμόμαστε να έχει μια λαμπερή επιδερμίδα την οποία φαίνεται να συντηρεί ακόμα, 13 χρόνια μετά, την προβολή του σόου.

Η ίδια λοιπόν, έχει κατά καιρούς αποκαλύψει την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί για να διατηρήσει αυτό το δέρμα λαμπερό και υγιές. Ορίστε λοιπόν, τι κάνει και «κρατιέται» τόσο καλά, όλα αυτά τα χρόνια!

Ξέρει τι της ταιριάζει

Ξέρει τι κάνει καλό στο δέρμα της, όλα αυτά τα χρόνια και δεν σταματάει να το εφαρμόζει. «Αγαπώ το scrub μου, το οποίο που έδωσε ένα makeup artist πριν 10 χρόνια. Το χρησιμοποιώ πάντα στο τέλος της ημέρας», δηλώνει.

Λέει «ναι» στο… natural

Όσον αφορά τις ρυτίδες, η Jennifer προτιμάει να μην τις αντιμετωπίζει με ενέσιμες θεραπείες. Ξέρει ότι οι πλαστικές ή το Botox είναι μια εύκολη λύση, αλλά πιστεύει περισσότερο στην εξής θεωρία: «Γιατί να θέλεις να αφήσεις τους μυείς σου να ατροφήσουν; Αν δεν γυμναστείς, κάποια στιγμή θα ‘πέσουν’. Έτσι και οι ενέσιμες θεραπείες, οι οποίες δεν λειτουργούν για όλους».

Ενδίδει σε συχνούς καθαρισμούς προσώπου

Ενώ δεν βασίζεται σε πλαστικούς χειρούργους για μια πιο νεανική όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επισκέπτεται τον δερματολόγο της συχνά. Κάνει συχνούς επαγγελματικούς καθαρισμούς και θεραπείες με laser που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα, αλλά βοηθούν στο να μην έχει αποχρωματισμούς η επιδερμίδα της. Επίσης, με τους καθαρισμούς συμβάλλει στο να ανοίγουν οι πόροι και να «αναπνέει» καλύτερα το δέρμα.

Προστατεύει το δέρμα της

Είτε από τον ήλιο, είτε από τους ρύπους του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι φοράει αντηλιακό προσώπου με SPF 50, κάθε μέρα και όλο τον χρόνο, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα της συνέχεια!

Τρώει σωστά

Οι Αμερικάνοι έχουν μια φράση που λέει “you are what you eat” (είσαι αυτό που τρως --σε ελεύθερη μετάφραση). Αυτό είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά το δέρμα μας και η Jennifer το γνωρίζει καλά. Αποφεύγει επεξεργασμένες τροφές, την πολύ ζάχαρη ή τα κορεσμένα λίπη, όσο περισσότερο μπορεί.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια