Skip to main content

BEAUTY TIPS

«Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ υαλουρονικό οξύ;»

Σου λύνουμε την απορία, μια για πάντα!


Κέλλυ Νόβακ

Οk, και στις… καλύτερες οικογένειες έχει συμβεί αυτό. Γυναίκες με λιπαρό δέρμα, τον χειμώνα να έρχονται και αυτές αντιμέτωπες με κοκκινίλες και ξηρότητα. Και σίγουρα, αυτό δεν είναι ένα αποτέλεσμα που επιζητάς για την επιδερμίδα σου, καθώς μπορεί να προκαλέσει ένα σωρό ακόμη προβλήματα. Γι’ αυτό και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας τον χειμώνα είναι από τα βασικότερα πράγματα που επιδιώκουμε.

Αλλά πώς καταπολεμείς την ξηρότητα του χειμώνα, έτσι ώστε να μην δείχνει το δέρμα θαμπό; Και ξέρεις αυτό το task δυσκολεύει όσο μεγαλώνουμε! Προφανώς το να πίνεις πολύ νερό είναι το Α και το Ω μιας βαθιάς και σωστής ενυδάτωσης, αλλά υπάρχει ένα ακόμα συστατικό που μπορεί να κάνει θαύματα!

Αυτό είναι το υαλουρονικό οξύ! Αλλάζει πραγματικά το «παιχνίδι», με αυτό το προϊόν και αυτό, για έναν βασικό λόγο. Πρόκειται για μια ουσία που παράγει ήδη ο οργανισμός μας. Όσο όμως μεγαλώνουμε, επιβραδύνεται η αναπαραγωγή του. Γι΄αυτό είναι σημαντικό να ενισχύουμε την επιδερμίδα μας με την χρήση υαλουρονικού οξέος. Η ουσία αυτή λειτουργεί σαν την καλύτερη ενυδατική κρέμα που είχες ποτέ! Τόσο ισχυρή είναι η δράση του. Απλά σκέψου, ότι ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος αντιστοιχεί με 6 λίτρα νερό!

Μπορείς λοιπόν, να καταλάβεις τα θαύματα που μπορεί να κάνει ένα serum ή μια κρέμα που το περιέχει, για το δέρμα μας! Από την πρώτη κι όλας εφαρμογή, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος.

Γενικά, στην αγορά, υπάρχουν πολλά προϊόντα υαλουρονικού οξέος. Είναι σημαντικό όμως επίσης, να επενδύσεις σε ένα καλό προϊόν που το περιέχει, κάτι που θα δώσει boost στην επιδερμίδα σου, αμέσως, ακόμα και με την εφαρμογή λίγης ποσότητας!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή