4 προϊόντα ομορφιάς που δεν χρειάζεσαι στην πραγματικότητα - AllYou.gr

Search

4 προϊόντα ομορφιάς που δεν χρειάζεσαι στην πραγματικότητα

Μπορείς να τα κάνεις “skip” από την καθημερινότητά σου!

30 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Είμαι λίγο freak, όσον αφορά τα προϊόντα ομορφιάς! Μου αρέσει πολύ να… εξερευνώ ότι καινούργιο υπάρχει, να τα δοκιμάζω και να τα βάζω στην καθημερινότητα μου. Παρόλα αυτά είναι κάποια προϊόντα ομορφιάς που δεν χρειάζεται να υπάρχουν στο μπάνιο μας.

Σύμφωνα με δερματολόγους υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς τα οποία δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να τα χρησιμοποιούμε! Ας σώσουμε λοιπόν, μερικά ευρώ, κάνοντας… skip αυτά τα προϊόντα!

Κρέμα ξυρίσματος

Δεν την χρειάζεσαι στην ουσία. Με το αφρόλουτρό σου μπορείς να ξυριστείς κανονικά, χωρίς να αφυδατωθεί το δέρμα.

Αντηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας

Ναι, θέλουμε προστασία από τον ήλιο, αλλά χωρίς υπερβολές! Θα προστατευθείς από την ακτινοβολία ακόμα και με ένα αντηλιακό με SPF 30. Γενικά, μέχρι και SPF 50 είναι ΟΚ να χρησιμοποιείς. Παραπάνω δεν υπάρχει λόγος.

Κρέμα για τα πόδια

Ειδικά, τον χειμώνα χρειαζόμαστε έξτρα ενυδάτωση από την κορυφή ως τα νύχια! Με το πλύσιμο είναι εύκολο να αφυδατωθεί η επιδερμίδα, ειδικά όταν πρόκειται για τα χέρια και τα πόδια μας που το δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Μια κρέμα χεριών λοιπόν, είναι αρκετή για να ενυδατώσει τα άκρα. Δεν χρειάζεσαι άλλη κρέμα για τα πόδια και άλλη για τα χέρια!

Toner

Πολλές από εμάς λατρεύουμε το toner, ειδικά αφού πλύνουμε το πρόσωπό μας με ένα καθαριστικό προσώπου. Οι δερματολόγοι όμως λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά, μιας και τα toners εφευρέθηκαν λόγω του ότι τα καθαριστικά προσώπου άφηναν υπολείμματα στο δέρμα. Πλέον, οι συνθέσεις των καθαριστικών προσώπου δεν το κάνουν αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς και toner.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!