Skip to main content

BEAUTY TIPS

H Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει την ρουτίνα ομορφιάς της

Όλα τα μυστικά του πανέμορφου μοντέλου για μια άψογη εμφάνιση!


Κέλλυ Νόβακ

Διαβάζουμε ότι μοντέλα ή σταρ του Χόλυγουντ ετοιμάζονται μέσα σε 5-10 λεπτά, και μπορεί να μας ακούγεται τρελό. Ξέρουμε καλά ότι σε πολλές περιπτώσεις, οι γυναίκες αυτές έχουν ένα ολόκληρο team δίπλα τους για να τους φτιάχνει μέχρι και την τελευταία τρίχα που πετάγεται από τα μαλλιά τους, με σκοπό να δείχνουν πάντα άψογες!

Παρόλα αυτά, μέχρι και αυτές οι σταρ έχουν τις στιγμές τους. Δηλαδή, όταν δεν πρόκειται να εμφανιστούν σε κάποιο επίσημο event, τότε όπως οι περισσότερες γυναίκες στον κόσμο, κάνουν μόνες τους το μακιγιάζ τους!

Και δουλεύοντας στον χώρο της εικόνας –άρα και της ομορφιάς-, ξέρουν 1-2 πραγματάκια παραπάνω από εμάς, για την ρουτίνα που πρέπει ν’ ακολουθούν.

Η Rosie Huntington-Whiteley την αποκάλυψε πρόσφατα για τη Vogue και, μέσα από το βίντεο αυτό έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα μυστικά της για ένα τέλειο μακιγιάζ!

Τι κάνει λοιπόν;

Η ίδια ξεκινάει ψεκάζοντας ένα face mist για ενυδάτωση. Αφού στεγνώσει καλά, εφαρμόζει λίγο primer για να προσφέρει λάμψη στο πρόσωπό της. Έπειτα, εφαρμόζει μια BB Crème για ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, το οποίο απλώνει με τα χέρια της γιατί «διαλύεται» καλύτερα έτσι το προϊόν στο πρόσωπο.

Συνεχίζει βάζοντας λίγο lip balm στα χείλη για ενυδάτωση και concealer για να καλύψει τυχόν σημάδια. Έπειτα, «διορθώνει» το σχήμα των φρυδιών της με ένα brow gel και δίνει χρώμα στην επιδερμίδα, απλώνοντας λίγο bronzer σε όλο το πρόσωπο, επικεντρώνοντας στα ζυγωματικά, το μέτωπο, το πηγούνι, αλλά και τα μάτια. Αυτό το τρικ έμαθε από έναν makeup artist και της προσφέρει ένα καλοσχηματισμένο πρόσωπο.

Σειρά έχουν οι βλεφαρίδες, τις οποίες τονίζει με ένα ψαλίδι, πριν εφαρμόσει την μάσκαρα. Ολοκληρώνει με μια γήινη απόχρωση σκιάς στα μάτια και ένα ρουζ σε μορφή στικ (που απλώνεται πιο εύκολα) για να τονίσει τα μάγουλα, με φυσικό τρόπο.

Για λάμψη, βάζει λίγο highlighter στα ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια, τη μύτη και πάνω από τα χείλη.

Ολοκληρώνει με τα χείλη, βάζοντας ένα περίγραμμα σε nude απόχρωση και ένα ενυδατικό κραγιόν στο ίδιο χρώμα. Η τελευταία της κίνηση είναι η εφαρμογή πούδρας που της προσφέρει λίγη κάλυψη παραπάνω.

Δες το βίντεο παρακάτω!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ