Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα προϊόντα του μακιγιάζ

3 πανέξυπνα τρικ που θα σου προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα!


Κέλλυ Νόβακ

Όπως μπορεί να γνωρίζεις ήδη, ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να έχει παραπάνω από μία χρήσεις. Το βρίσκω φανταστικό αυτό να ξέρεις. Θεωρώ ότι το να βρίσκουμε τρόπους να χρησιμοποιούμε με διαφορετικό τρόπο τα προϊόντα του μακιγιάζ μας λειτουργεί πάντα προς όφελός μας. Όταν για π.χ. μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ένα ρουζ και για να τονίσει τα μάγουλα αλλά και σαν σκιά ματιών, ότι μπορεί να βρει κι άλλες χρήσεις για όλα τα προϊόντα του μακιγιάζ!

Αλλά δεν είναι μόνο οι πολλαπλές χρήσεις τους που μας εντυπωσιάζουν. Είναι και τα… «μαγικά» που μπορούν να καταφέρουν! Δηλαδή, αν με το contouring μπορούν οι Kardashians να μας πείσουν ότι έχουν πιο μικρές και αδύνατες μύτες, τότε όλα είναι εφικτά σε αυτό τον κόσμο!

Αυτό είναι και το ωραίο με το μακιγιάζ γενικότερα. Ότι μπορεί να δημιουργήσει «ψευδαισθήσεις». ΟΚ, δεν λέμε ότι είναι εντάξει να αλλάξεις το παρουσιαστικό σου τελείως με το μακιγιάζ, αλλά αρκούν μικρά πραγματάκια για να αναδείξουν τα φυσικά μας χαρακτηριστικά στο έπακρο!

Έτσι, μέσα από απλά τρικ καταφέρνεις να εκμεταλλευτείς τα προϊόντα του μακιγιάζ σου ακόμη καλύτερα και να προσφέρεις πραγματικά όμορφα looks!

Χρησιμοποίησε το eyeliner προς όφελός σου

Αν τα μάτια σου έχουν κοντινή απόσταση μεταξύ τους, τότε σχεδίασε μια πιο μακριά γραμμή στην εξωτερική γωνία των ματιών. Αυτό θα κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα. Αν έχεις πιο «κλειστά» μάτια τότε προτίμησε ένα χρωματιστό eyeliner για περισσότερο ενδιαφέρον. Τα αμυγδαλωτά μάτια ταιριάζουν τέλεια με ένα cat eye eyeliner, ενώ αν έχεις πολύ μικρά μάτια, τράβηξε μια λευκή γραμμή στο κάτω βλέφαρο των ματιών.

Μεγαλύτερα χείλη

Για… λαχταριστά χείλη, είναι σημαντικό να κάνεις πάντα ένα scrub πριν την εφαρμογή του κραγιόν. Το να δημιουργήσεις έναν λείο «καμβά» είναι απαραίτητο αν θες μια αψεγάδιαστη εφαρμογή του κραγιόν. Επίσης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι για τα χείλη στο χρώμα των χειλιών σου το οποίο θα προσφέρει 3D αποτέλεσμα, άρα θα τα κάνει να δείχνουν και πιο μεγάλα. Τέλος, πρόσθεσε λίγο highlighter το «ν» των χειλιών το οποίο θα τα «φωτίσει» δημιουργώντας τελικά την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερα!

Λάμψη στα ζυγωματικά

Αν θέλεις πραγματικά να τονίσεις τα ζυγωματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις contour. Μπορείς να βάλεις λίγο lip balm ή ένα διάφανο lip gloss στο σημείο που ξεκινάνε τα ζυγωματικά και να τα τονίσεις έτσι! Η εν λόγω τεχνική μιμείται αυτή του contour προσφέροντας όμως ένα πιο ανάλαφρο και φυσικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα