Skip to main content

BEAUTY TIPS

Tattoo Project: Πώς να μην μετανιώσεις το τατουάζ που έκανες

4 tips για να είσαι απόλυτα σίγουρη για το σχέδιο που θα επιλέξεις!


Κέλλυ Νόβακ

Άργησα να κάνω το πρώτο μου τατουάζ. Πρέπει να ήμουν 23+ και είχα ακόμη μαύρα μαλλιά! Ήμουν πολύ τρομαγμένη την πρώτη φορά, αλλά πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το σχέδιο που θα έκανα. Ευτυχώς, με το πέρασμα του χρόνου ακόμη δεν έχω μετανιώσει κανένα από τα τατουάζ που έχω κάνει. Στάθηκα τυχερή. Γιατί υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που μετανιώνει μετά από λίγο τα σχέδια που επέλεξε.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν, για να μην το μετανιώσεις; Τα παρακάτω 5 tips θα σε βοηθήσουν να βεβαιωθείς ότι ακόμα και μετά από χρόνια θα κοιτάς το τατουάζ σου και θα το θαυμάζεις!

#1. Βρες τον σωστό artist

Το Α και το Ω είναι να βρεις έναν καλό τατουατζή. Είναι σημαντικό να έχεις δει δουλειά του και να εμπιστεύεσαι το γεγονός ότι θα σου κάνει καλή δουλειά!

#2. Αποφάσισε τι θέλεις

Μην ρωτήσεις τους φίλους σου για την γνώμη τους. Δηλαδή, το τατουάζ θα είναι δικό σου και είναι σημαντικό να αρέσει και να εκφράζει εσένα και κανέναν άλλο! Ρώτα τον εαυτό σου λοιπόν: «Είναι αυτό το σχέδιο του γούστου μου;», «Με εκφράζει το θέμα του;». Γενικά, προσπάθησε να αποφύγεις τα “trendy” σχέδια της εποχής και προτίμησε κάτι διαχρονικό!

#3. Εξέφρασε τις ανησυχίες σου

«Ενόχλησε» τον τατουατζή που θα κάνει το τατουάζ σου, όσο θέλεις! Είναι και αυτό μέρος της δουλειάς του εξάλλου. Ρώτα τον όσες ερωτήσεις θέλεις και εξέφρασε τις ανησυχίες σου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν την εμπειρία για να σου απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις το τελικό σχέδιο.

#4. Προετοιμάσου για το αποτέλεσμα

Ειδικά, αν πρόκειται να «χτυπήσεις» το πρώτο σου τατουάζ, προετοιμάσου ψυχολογικά από τώρα, ότι μπορεί να μην βγει έτσι ακριβώς όπως το περίμενες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το τατουάζ σου θα βγει εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που περίμενες, αλλά για π.χ. το χρώμα μπορεί να έχει μια μικρή απόκλιση και γενικά το αποτέλεσμα να μην έχει 100% ακρίβεια. Μην ανησυχείς πάντως. Να ξέρεις ότι θα το αγαπήσεις παρόλα αυτά. Μιας και το κάνεις θα γίνει μέρος του σώματός και του εαυτού σου και θα το αγαπήσεις πραγματικά!

Κεντρική φωτό: Instagram @elixir.skin

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή