Πώς ένα σαπούνι μπορεί να σου προσφέρει άψογα φρύδια - AllYou.gr

Search

Πώς ένα σαπούνι μπορεί να σου προσφέρει άψογα φρύδια

Όταν άλλοι χρησιμοποιούν επαγγελματικά προϊόντα, επιτυχημένοι makeup artists έχουν μια πιο οικονομική λύση!

07 Νοεμβρίου 2016

Και ναι! Αυτό είναι το πιο hot trend αυτή την στιγμή! Το «ταπεινό» σαπουνάκι που ως τώρα απλά καθάριζε τα χέρια σου, είναι αυτό που θα… δαμάσει τα φρύδια σου!

Όπως σου έχω πει, ένα brow gel είναι το μυστικό για να διατηρήσεις άψογα τα φρύδια σου όλη μέρα. Πρόσφατα, όμως έμαθα ότι οι περισσότεροι makeup artists, εμπιστεύονται το σαπούνι για ένα τέλειο πάντα αποτέλεσμα στα φρύδια των μοντέλων που βάφουν, όταν είναι να περπατήσουν στην πασαρέλα.

Ε, λοιπόν δεν έχουμε σκοπό να τους αμφισβητήσουμε σήμερα, όποτε λέω να δώσουμε σε αυτή την τεχνική μια ευκαιρία.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις: Αρχικά, θα χρειαστείς ένα σαπούνι (προφανώς σε στέρεα μορφή) χωρίς χρώμα –προτίμησε ένα διάφανο. Ένα spoolie (βουρτσάκι για τα φρύδια) και το μολύβι των φρυδιών σου.

Βρέξε λίγο το spoolie με νερό, τόσο ώστε να είναι απλά νωπό. Έπειτα, ρόλαρε το spoolie πάνω στο σαπούνι και χτένισε τα φρύδια σου από κάτω προς τα πάνω, μέχρι να είναι καλά χτενισμένα και σε όλα μια ευθεία. Περίμενε λίγα λεπτά να στεγνώσει και έπειτα συνέχισε με την καθιερωμένη διαδικασία που ακολουθείς για τα φρύδια, γεμίζοντάς τα δηλαδή με το μολύβι των φρυδιών. 

bar-of-soaps-for-eyebrows-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης