Skip to main content

DO IT YOURSELF

4 μαθήματα ομορφιάς από την Gigi Hadid

Το γνωστό μοντέλο, μέσα από τις εμφανίσεις του, μας μαθαίνει τι θα πει άψογο look!


Κέλλυ Νόβακ

Όταν είσαι ένα κορίτσι που ασχολείσαι με την μόδα, τότε είναι λογικό να… ξεκλέψεις μερικά στιλιστικά tips για το πώς να φορέσεις ένα ρούχο ή πώς να κάνεις το μακιγιάζ σου. Και ειδικά όταν είσαι κάποια σαν την Gigi Hadid, η οποία και «εκτός υπηρεσίας», βγαίνει πολλές φωτογραφίες και πρέπει να η εμφάνισή της να είναι πάντα άψογη. Και είναι σχεδόν πάντα! Οι εμφανίσεις του γνωστού μοντέλου, είτε εντός είτε εκτός κόκκινου χαλιού, είναι πάντα τέλειες. Τόσο τέλειες ώστε να μπορούμε και εμείς να μάθουμε ένα-δυό πραγματάκια από αυτές!

Μάθημα 1ο

Όταν φοράς μια bold απόχρωση κραγιόν, άσ’το να «κλέψει» την παράσταση και προτίμησε το υπόλοιπο look σου να είναι λιτό, αλλά κομψό, όπως έχει κάνει η Gigi τραβώντας πίσω όλα τα μαλλιά. 

4gigi-hadid-beauty-lessons-from-her-looks-01.jpg

 

Μάθημα 2ο           

Ένα cat-eye eyeliner δεν χρειάζεται να συνδυάζεται πάντα από κόκκινα χείλη και vampy look. Μπορεί να έχει και μια πιο soft πλευρά, αν το συνδυάσεις με ένα ροζ ρουζ και ροζ σκιά ματιών όπως έχει κάνει η Gigi, αποδίδοντας το απόλυτο girlie μακιγιάζ. Ολοκλήρωσε με ένα χαλαρό κότσο σινιόν και είσαι έτοιμη!

4gigi-hadid-beauty-lessons-from-her-looks-02.jpg

 

Μάθημα 3ο

Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το πιο trendy μακιγιάζ το οποίο φέτος απαρτίζεται από ένα καφέ κραγιόν και nude αποχρώσεις. Φυσικά, εάν θέλεις ένα twist σε αυτό το μακιγιάζ, κάν’το όπως η Gigi και αντικατέστησε τις nude σκιές ματιών και ρουζ, με κόκκινες και ροζ αποχρώσεις αναδεικνύοντας στο έπακρο το καφέ κραγιόν σου!

4gigi-hadid-beauty-lessons-from-her-looks-03.jpg

 

Μάθημα 4ο

Vamp είπα πριν και βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου η πιο ladylike εμφάνιση της Gigi. Γίνε και εσύ το απόλυτο θηλυκό με μια απόχρωση κραγιόν σε μπορντό ή μοβ χρώμα και λαμπερές σκιές ματιών σε σαμπανιζέ και καφέ αποχρώσεις, συμπληρώνοντας με ένα highlighter για έξτρα λάμψη. Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση οι πλούσιες, wavy μπούκλες είναι must!

4gigi-hadid-beauty-lessons-from-her-looks-04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.