Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Υοga, pilates και ζέστη!

Σήμερα η Αναστασία χαλαρώνει μετά ...γυμναστικής!



Το πιο πιθανό είναι πως διαμαρτύρεσαι και εσύ για τον καιρό που φέτος είναι πιο αναποφάσιστος και από Ζυγό με ωροσκόπο Δίδυμο, μία έτσι μία αλλιώς και εμείς δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε κάθε φορά που παίρνουμε την απόφαση να βγούμε από το σπίτι.

Παρόλα αυτά, ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα το καλοκαίρι θα είναι εδώ σε όλο του το μεγαλείο, με τις ζέστες του, ίσως και τους καύσωνες του, και εσύ θα μετράς αντίστροφα κάθε εβδομάδα μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο για να ξεχυθείς στις παραλίες και να λιώσεις στις ξαπλώστρες. Για όλα αυτά άλλωστε δεν κάνεις υπομονή; Για αυτές τις φωτεινές, θερμές ημέρες, για τα βράδια που πέφτουν αργά και νωχελικά, για τα κοκτέιλ που σερβίρονται σε ψηλά ποτήρια και δύο καλαμάκια με φόντο έναν πορτοκαλί από το ηλιοβασίλεμα ουρανό... Για όλα αυτά και γι' αυτές τις άτιμες τις διακοπές που μπορεί τα τελευταία χρόνια (της κρίσης, ντε) να μην είναι τόσο ...φανταζί όσο ήταν κάποτε, αλλά όταν έχεις την Ελλάδα στα πόδια σoυ, by default τι να τα κάνεις τα λεφτά και τις πολυτέλειες;

Kαι κάπου εδώ μπαίνω εγώ στην ιστορία για να σε αγχώσω. Επειδή κι εγώ αγχωμένη είμαι, μη νομίζεις. Καλοκαίρι, λέει, εκτός απ' όλα τα παραπάνω σημαίνει και θανατηφόρα κορμιά στην παραλία. Εσύ πόσο έτοιμη είσαι, λοιπόν, να μπεις μέσα στο καυτό μπικίνι σου και να περπατήσεις με αυτοπεποίθηση στην άμμο;

Αν και εσύ το ψιλοσκέφτεσαι, σήμερα Δευτέρα, σου προτείνω να έρθεις μαζί μου! Σε έναν φανταστικό, πεντακάθαρο, μοσχοβολιστό, μίνιμαλ χώρο χαλάρωσης και ευεξίας, που θα σε βοηθήσει να χάσεις γρήγορα περιττά κιλά μαζί με μπόλικο άγχος και στρες. 

home2.jpg

Έτσι θα ανηφορίσουμε παρέα μέχρι το Νέο Ψυχικό, εκεί που έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό ένα από τα πρώτα hot yoga στούντιο στην Αθήνα, το Hot Yoga Athens (Ολυμπιονικών 220 και Λυκούργου). Εκεί θα βρούμε ένα πλήρες, πλούσιο και ποικιλόμορφο πρόγραμμα μαθημάτων για όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ η δυσκολία κάθε μαθήματος καθορίζεται από τον δάσκαλό σου και τις δυνατότητες σου. 

Στο Hot Yoga Athens θα απολαύσεις σέσσιον γιόγκας και πιλάτες μέσα σε δωμάτια όπου η θερμοκρασία φτάνει τους 40 βαθμούς και η υγρασία το 50%, πράγμα που σημαίνει ότι θα ιδρώσεις μα θα αξίζει τον κόπο. 

Όπως εξηγούν, άλλωστε, και οι υπεύθυνοι του πανέμορφου αυτού χώρου «Είναι απαραίτητο πριν από το μάθημα να έχει καταναλώσει κάποιος πολύ νερό, γιατί θα χάσει αρκετά υγρά από τον οργανισμό του λόγω της ζέστης και της εφίδρωσης που θα προκληθεί». Η ζέστη αυτή, όμως, θα κάνει το σώμα σου να κάψει περισσότερες θερμίδες χωρίς να επιβαρυνθούν σημεία του σώματος όπως μπορεί να γίνει με άλλες αερόβιες ασκήσεις. Σε βαθύτερο επίπεδο, βοηθάει στην απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό και -σε συνδυασμό με τις αναπνοές- διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την καλύτερη οξυγόνωση των οργάνων. Ως αποτέλεσμα, έχεις λιγότερα πρηξίματα και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Παράλληλα, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, που μαθαίνει να λειτουργεί σε ένα δύσκολο επίπεδο. Επιπλέον, αποφεύγονται ενοχλήσεις και τραυματισμοί που μπορούν να παρουσιαστούν στην εκτέλεση μιας άσκησης όταν οι μύες είναι κρύοι.  

620496_668609719823606_448059303_o-1.jpg

Πέρνα κι εσύ μία βόλτα από εκεί για να κλείσεις τα δικά σου μαθήματα, τα οποία γίνονται καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, σε προσιτές τιμές, για μία πλήρη εμπειρία της πιο hot τάσης στην άσκηση που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στην πόλη και θα με θυμηθείς...

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου