Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Καλό φαγητό για να ξεκινήσει καλά το ΣΚ

H Κέλλυ σήμερα ξεχνάει ότι κάνει δίαιτα και ενδίδει στην απόλυτη κουζίνα: την ελληνική!


Κέλλυ Νόβακ

Μου αρέσει πολύ η γυμναστική. Είμαι συχνή επισκέπτης του γυμναστηρίου τα τελευταία 3 χρόνια. Έχει γίνει πλέον μέρος της ζωής μου!

Αποφάσισα να το κάνω αυτό πριν λίγα χρόνια, όχι μόνο στην προσπάθειά μου για να χάσω μερικά κιλά, αλλά και γιατί ένιωσα την ανάγκη να αισθανθώ το σώμα μου πιο δυνατό, πιο γερό. Έτσι, λοιπόν, κατέληξα από εκεί που για πολύ καιρό η αγαπημένη γυμναστική ήταν να σηκώνομαι από τον καναπέ και να ανοίγω το ψυγείο, στο να λατρεύω το πιλάτες και το spinning!

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι όλα θέλουν μέτρο. Μέτρο και η γυμναστική αλλά και η δίαιτα. Έχω ξεκινήσει διατροφή μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι περισσότερες από εμάς, νομίζω. Και παρόλο λοιπόν, που «προσέχω», σήμερα αποφάσισα να είμαι… απρόσεκτη. Σήμερα θα πάρω την free μέρα της εβδομάδας που τρώω ότι θέλω (και πάλι με μέτρο!) και θα κάψω ότι φάω στην γυμναστική το Σάββατο. Ναι, τα έχω προγραμματίσει ΌΛΑ!

Και επειδή όπως σου είπα έχω ήδη σχεδιάσει τι θα κάνω σήμερα, έχω ήδη κλείσει τραπέζι για το Base Grill (Λ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι). Είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς το όνομα αυτού του εστιατορίου. Το εκπληκτικό μαγαζί είναι η χαρά του κρεατοφάγου! Και εγώ είμαι μια πολύ χαρούμενη κρεατοφάγος που θα πάω εκεί σήμερα. Α, θα πάω ψιλο-νωρίς, για να μην πέσω στο rush hour. Θέλω να απολαύσω με την ηρεμία μου το γεύμα μου, γι’ αυτό.

Και το γεύμα μου (μας –παρέα έχουμε κανονίσει να πάμε), θα περιλαμβάνει πολλά και λαχταριστά πιάτα. Αν είσαι λοιπόν, κι εσύ καλοφαγάς σαν εμάς, όταν θα πας στο μαγαζί, επιβάλλεται να παραγγείλεις τις εκπληκτικές τηγανητές πατάτες που είναι ψιλοκομμένες και έχουν πάνω 4 τηγανητά αυτά, τα οποία ο σερβιτόρος λιώνει με το πιρούνι πάνω στην τραγανή φωλιά όταν στις σερβίρει (μου έχουν τρέξει ήδη τα σάλια, να ξέρεις).

Έπειτα, σειρά έχει το θεϊκό κρέας. Το αγαπημένο μου είναι το μοσχάρι (το κατάλαβες ότι έχω ξαναπάει ε;) το οποίο κόβουν σε λεπτές φέτες (εκεί θα δεις την μαεστρία του ψήστη!). Φυσικά, πεντανόστιμα είναι και τα υπόλοιπα ψητά όπως τα μπριζολάκια, τα μπιφτέκια και το ψαρονέφρι.

Παρόλα αυτά, και παρόλες τις τεράστιες μερίδες που έχει το μαγαζί, το γεύμα δεν γίνεται να μην ολοκληρωθεί με ένα-δύο γλυκάκια, τα οποία θα μοιραστούμε όλοι μαζί.

Και ξέρεις, καμιά φορά αξίζει να «καλομάθεις» τον εαυτό σου και να ξοδέψεις κάτι παραπάνω (περίπου στα 40€ μας βγαίνει συνήθως το άτομο), αν το μέρος το αξίζει και κυρίως η παρέα!

Και όπως είπαμε, το πρόγραμμα αύριο θα συνεχιστεί με γυμναστική και λίγη διασκέδαση ακόμη!

Καλό Σ/Κ!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.