Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Την Δευτέρα, η Μελίνα σε βόλτες μπλουζ με αποτυπώματα
Αποκούμπι που μπορεί να μας παίδεψε, αλλά που δεν μας πρόδωσε. Μιλάω για τα βιβλία, τους συγγραφείς, τα τραγούδια, τις μουσικές.
Σήμερα λέω να ενώσουμε μαζί, σε μια βόλτα που θα ξεκινήσει απόγεμα και θα τελειώσει βράδυ, πολλά από τα μικρά κομμάτια αλήθειας μας.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα με μια Σιωπή και μια Σχεδία
Σήμερα θα πάω στο Booze για να δω την υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας της Ρενέ Ρεβάχ, που βουτάει στα βαθιά και κλείνει στον φακό της τη «Σιωπή – Η αναπνοή του Νου». Μια έκθεση που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Σχεδία, το μοναδικό περιοδικό δρόμου που έχουμε στην Ελλάδα, το περιοδικό που αγοράζω κάθε μήνα ανελλειπώς.

*Την Τετάρτη, η Τόνια πάει προς Ακρόπολη

Ακρόπολη. Περνάω έξω από ένα παραδοσιακό καφενείο καλυμμένο από βουκαμβίλιες, τόση ομορφιά… τόση μυρωδιά και ζωντάνια. Χώρεσε τελικά πολλή αισιοδοξία και Άνοιξη η βροχερή Τετάρτη μου, από μια μόνο εικόνα.


*Την Πέμπτη, φίλη μόνη γιορτάζει τον έρωτα

Στην γοητευτική ατμόσφαιρα του Minnie the Moocher με τα μεθυστικά του κοκτέιλ και τις ωραίες του μουσικές, έχω κλείσει ραντεβού με το άλλο μου μισό (τον εαυτό μου). Θα τσουγκρίσουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν ολόκληρο το χρόνο... Ολόκληρο το χρόνο και σήμερα.

*Την Παρασκευή, η Λένα με σκούφο και πουλόβερ
Ζεστή σοκολάτα. Όχι, όχι, διορθώνω. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ζεστή σοκολάτα σ' αυτή την πόλη έχει όνομα: Petite Fleur. Ενδέχεται να το γνωρίζεις ήδη από τα (ομώνυμα) "αδερφάκια" του, που βρίσκονται στην Κέρκυρα, το Κολωνάκι και την Κηφισιά. Εμείς σήμερα λέω να αποφύγουμε τις πολλές μετακινήσεις και να δώσουμε το ραντεβού μας σ' αυτό που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίου Νικολάου 2).


 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department