Skip to main content

DO IT YOURSELF

Μαύρο κοστούμι γυναικείο - συνδυασμοί

Κοστούμι: 4 tips για να το φορέσεις σωστά


Κέλλυ Νόβακ

Κοστούμι: 4 tips για να το φορέσεις σωστά

Τα γυναικεία κοστούμια είναι μια τάση που αγαπώ πολύ. Είναι μια εμφάνιση που μας μετατρέπει σε κομψές, μοντέρνες αλλά και fashion forward παρουσίες, στην στιγμή. Έχει βέβαια και μια διαχρονικότητα αυτό το ύφος, που όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε στις εμφανίσεις μας. 

Παρόλα αυτά, συζητώντας με φίλες, συναδέλφους κ.τ.λ, συνειδητοποίησα ότι πολλές «φοβούνται» να φορέσουν ένα τέτοιο σύνολο, καθώς δεν γνωρίζουν με τι να φορέσουν ένα κοστούμι και τι σχέδιο να επιλέξουν.

Εάν είσαι και εσύ μια από αυτές, τότε τα παρακάτω tips, θα σου λύσουν αυτό το πρόβλημα!

1. Επίλεξε ένα ιδιαίτερο σχέδιο ή ύφασμα. Εάν σου φαίνεται λίγο υπερβολικό για τα γούστα σου, τότε διάλεξέ το σε μια κλασσική απόχρωση, όπως το μαύρο, το οποίο συνδυάζεται εύκολα.

4tipstowearasuit_01.jpg

2. Ένα total, μονόχρωμο look είναι η πιο «ασφαλής» επιλογή για να συνδυάσεις ένα κοστούμι. Από ουδέτερες αποχρώσεις, όπως αυτές του γκρι, του λευκού και του μπεζ, μέχρι και με ένα πιο τολμηρό χρώμα, όπως το κόκκινο ή το ροζ, μπορείς εύκολα να το φορέσεις, με απόλυτη επιτυχία.

4tipstowearasuit_02.jpg

3. Για εσένα που βαριέσαι τα… τετριμμένα, επίλεξε μια πιο oversized εκδοχή ενός κοστουμιού. Θυμάσαι την Samantha Jones από το Sex in the City που τα φορούσε χωρίς τίποτα από μέσα και απλά ολοκλήρωνε το look με μοναδικά αξεσουάρ; Ε, ήρθε τώρα η στιγμή να την αντιγράψεις!

4tipstowearasuit_03.jpg

4. Ποιος είπε ότι το σακάκι πρέπει να είναι το ίδιο με το παντελόνι; Μπορείς να κάνεις mix & match τα στιλ και ένα από τα δύο να έχει κάτι το διαφορετικό στο ύφασμα ή το σχέδιό του. Αντί, για παράδειγμα, να φορέσεις ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, τώρα μπορείς να δώσεις νέα πνοή στο look με ένα flare παντελόνι/καμπάνα.

4tipstowearasuit_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου