Skip to main content

CELEBS

Έλενα Ασημακοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της με τον Mπρούνο Τσιρίλο

Πότε έγινε το μεγάλο μπαμ στη σχέση τους;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Η Έλενα Ασιμακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ωστόσο αυτό δεν υπήρξαν μεταξύ τους εντάσεις και διαφωνίες.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Real Life» εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως δεν ήταν όλα ρόδινα στον γάμο της με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

«Περάσαμε την κρίση μας με τον Μπρούνο και ησυχάσαμε! Ουσιαστικά το μεγάλο "μπαμ" στον γάμο μας έγινε όταν γεννήθηκε η κόρη μας, που ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Ήμουν πρωτάρα μαμά, μόνη στη Θεσσαλονίκη, μακριά από όλους, χωρίς να έχω κάποιον δικό μου κοντά μου. Δεν είχα καμία βοήθεια και θεωρώ ότι ο πρώτος χρόνος του ζευγαριού με το παιδί είναι ο πιο δύσκολος. Κακά τα ψέματα. Όλο αυτό που υπάρχει πριν, δεν υπάρχει μετά για έναν χρόνο!

Μέχρι να μπεις σε ένα πρόγραμμα και να ηρεμίσεις, αν δεν έχεις και βοήθεια, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχεις παραπάνω εκνευρισμό, κούραση, όλα αυτά… Είναι ένας συνδυασμός, που δεν είναι ο καλύτερος για μια σχέση, έναν γάμο. Το ξεπεράσαμε ευτυχώς! Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω τον Bruno. Φαίνεται άγριος, αλλά είναι ψυχούλα. Έχει απίστευτη υπομονή και νομίζω ότι δεν θα άντεχε κανείς άλλος δίπλα μου, έτσι όπως ήμουν εγώ τότε», ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.