Skip to main content

CELEBS

Katie Holmes: Είναι πράγματι ζευγάρι με τον Jamie Foxx και εμείς...

...έχουμε τις αποδείξεις!



Έχει έρθει η ώρα να το πούμε ανοιχτά: αγαπάμε την Katie Holmes! Την αγαπάμε γιατί είναι κούκλα, είναι καλή ηθοποιός, ακόμα καλύτερη μαμά, μα πάνω απ' όλα την αγαπάμε γιατί είναι survivor. 

Το κορίτσι του Dawson's Greek που κάποτε έκανε πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο της, να κάνει σχέση και τελικά να παντρευτεί το ίνδαλμα τoυ (Tom Cruise) συνέχισε τη ζωή τoυ μετά από ένα πολύ δύσκολο και θορυβώδες διαζύγιο. 

Τον τελευταίο καιρό όμως η Katie μας έχει δώσει έναν ακόμη λόγο για να την αγαπάμε. Το γεγονός ότι διαπιστώσαμε πόσο καλά ξέρει να κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η διάσημη ηθοποιός έχει σχέση εδώ και καιρό με τον Jamie Foxx αλλά οι δυο τους ξέρουν πως να κρατούν χαμηλούς τους τόνους και να μην προκαλούν τους παπαράτσι. Τελικά όμως, με αφορμή τα 48α γενέθλια του Foxx η σχέση τους επιβεβαιώθηκε αφού η Holmes έδωσε περήφανα το παρών και καμάρωνε συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το TMZ, oι φίλοι του star, του έκαναν ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης όπου έγινε κυριολεκτικά χαμός.

article-2473430-18C2308E00000578-460_634x466.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.