Skip to main content

CELEBS

Μαρία Σολωμού: «Είμαι κατά του γάμου»

Δεν τη νοιάζει το... πάρτι του γάμου


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μαρία Σολωμού σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παντρευτεί τον Πάνο Μουζουράκη διατράνωσε ότι είναι κατά του γάμου.

«Όχι, καλέ. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό στη ζωή μου. Όταν ήμουν μικρούλα, δεν με φαντάστηκα ποτέ να παντρεύομαι. Είμαι κατά του γάμου. Αυτό με κυνηγάει από τον Μάριο Αθανασίου. Ποτέ δεν είχα σκοπό να παντρευτώ και ψυχολογικά μου δημιουργεί ένα θεματάκι. Δεν με νοιάζει να παντρευτώ για το πάρτι» ανέφερε στο Secret η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν είναι αυστηρή μάνα είπε: «Κοίτα, κάνουμε συμφωνίες, θα κάνεις αυτό, αν γίνει το άλλο και έτσι τα βρίσκουμε. Είμαι αυστηρή όπου χρειάζεται. Αν το παιδί μου ζητήσει κάτι που είναι εκτός προγράμματος, θα πρέπει και αυτό να κάνει κάτι για να δεχτώ να γίνει. Κάνουμε ανταλλαγές και κάπως έτσι τα βρίσκουμε. Έχω βάλει μερικά όρια όσο μπορώ να βάζω όρια».

Όσο για το πώς έχεις διατηρήσει τόσο καλή σχέση με τον Μάριο Αθανασίου τόνισε: «Ευτυχώς αυτό μας πέτυχε, Παναγιά μου. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά μετά από ένα χρονικό διάστημα συνειδητοποιήσαμε ότι θα πρέπει να είμαστε καλά για πάντα, διότι το παιδί δεν πρέπει να σε βλέπει μαλωμένο με τον άλλο».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.