Skip to main content

CELEBS

Σαμπάνης - Πρέλεβιτς: Ο γάμος και η γνωριμία τους!

Όπα! Θα φάμε κουφέτα;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Η Άννα Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Οk» και αποκάλυψε αν ο αγαπημένος της Γιώργος Σαμπάνης της έχει κάνει πρόταση γάμου. Επίσης, αποκαλύπτει πως θέλει να γίνει νωρίς μανούλα αλλά και πως γνωρίστηκε με τον Γιώργο. 

«Αυτό που έχουμε με τον Γιώργο είναι πολύ αληθινό. Περνάμε πολύ όμορφα, ζούμε το τώρα και δεν αγχωνόμαστε για το μέλλον. Μας αρκεί ότι γνωρίζουμε τι νιώθει ο ένας για τον άλλον. Επομένως, όπως μάθατε ότι είμαστε μαζί, έτσι θα μάθετε αν προκύψει κάτι άλλο», εξομολογήθηκε.

Το μοντέλο μάλιστα αποκάλυψε πως θέλει να γίνει μητέρα σε μικρή ηλικία.

«Θέλω να είμαι νέα μαμά. Και οι γονείς μου νέοι απέκτησαν παιδιά. Έχω πρότυπο τους γονείς μου και θέλω η οικογένεια που θα δημιουργήσω να είναι ίδια με αυτή που μεγάλωσα», είπε.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι γνωρίστηκε: «Το ειδύλλιο μας ξεκίνησε σε ένα αεροπλάνο. Έτυχε να ταξιδεύουμε με την ίδια πτήση από Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Συμπτωματικά, ήμασταν σε διπλανές θέσεις και πιάσαμε την κουβέντα. Θυμάμαι ήταν 06:30 το πρωί και νύσταζα, αλλά δεν κοιμήθηκα. Πέρασα πολύ ωραία με τον Γιώργο εκείνα τα 35 λεπτά που διήρκησε η πτήση».

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.